...autka brak, pojechał sobie ktoś.bulekk pisze:Wg. mnie są jednak plusy takiego bajeru, głównie zimą. Wstajesz sobie rano, ubierasz się, i wychodzisz na balkon, uruchamiasz samochód, idziesz na dół i
Uruchamianie autka z pilota (starter) / ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Dragon
- Forum Master
- Kontakt:
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Najpierw by się musieli dostać do środkadragon5555 pisze:...autka brak, pojechał sobie ktoś.bulekk pisze:Wg. mnie są jednak plusy takiego bajeru, głównie zimą. Wstajesz sobie rano, ubierasz się, i wychodzisz na balkon, uruchamiasz samochód, idziesz na dół i
Zresztą bez kluczyka w stacyjce to by złodziejom się kierownica zablokowała
nie, ja mam klamki tylko bez wkładek (że klucza niema gdzie włożyć - tylne klamki po przeróbkach)bulekk pisze:Czyli jak rozumiem, masz w tej chwili siłowniki ? i również na pilota ? :]
Hm, kwestie przepisów i bezpieczeństwa pomińmy )))
[ Dodano: 06-02-02, 22:44 ]
a z drugiej strony to mi tez się ten gadżet podoba ale tylko jak by ayto stało na podwórku
...
zamontowałem sobie takie klameczki zarza po tym jak po tygodniu jak kupiłem auto i pojechałem sobie na festiwal w Opolu (odległość od amfiteatru do mojego osiedla przez miasto 3 km) i mi się włamały koty do auta na parkingu gdzie był cieć, mało tego jak zaparkowałem auto na parkingu to już policja piesza przyjmowała zgłoszenie od poszkodowaneko na tym parkingu(pomyslałem że beda mieć ten parking na oku a tu nic po 4 godz. to samo niestety u mnie)
...
- mg-maciek
- Ma gadane
- Kontakt:
nie ma takiej możliwości żeby automat ciągnął na luzie czyli neutralu N (chyba że skrzynia jest wysrana i jak ciagnie na N to już szybko po niej będzie) a auto gasisz po ustawieniu na P czyli parking (jeśli tego nie zrobisz to np w passacie b6 nie wyciągniesz kluczyka ze stacyjki po zgaszeniu silnika) po czym do odpalenia nie potrzeba wciskać niczego oprócz przekręcenia kluczyka tu: zdalnego uruchomienia (o ile będzie dobrze działać)bongo102 pisze:W skrzyni automat nie musisz mieć włączonego biegu,ona na luzie ciągnie o ile nie masz wciśniętego hamulca.Olaf pisze:Pojedzie samo do przodu
pozdro
A u mnie (nie mam sprzęgła) jest tak, że gdy samochód "jest nie biegu" to silnik sie nie zapali, dopiero gdy jest na luzie wtedy dieselek zaczyna pracowacmg-maciek pisze:...auto gasisz po ustawieniu na P czyli parking (jeśli tego nie zrobisz to np w passacie b6 nie wyciągniesz kluczyka ze stacyjki po zgaszeniu silnika)
:okej: [b] Pozdrawiam [/b] :okej: