[GOLF MK3] TD Avenue by ernest
Moderator: G0 Karcio
- shibbyOP
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Z halogenami to z własnego doświadczenia wiem że najlepiej wykręcić soczewkę i obudowę ze szkłem wsadź do piekarnika rozgrzanego na ok 100 stopni na jakieś 5 min, później po mału podważaj aż odejdzie szkło od obudowy, raz mi pękło szkło ale tylko w halogenie DEPO, a ori mi jeszcze nie pękło, ja rozklejałem już 5 kompletów halogenówernest_b3 pisze:kiedyś próbowałem rozkleić jakoś mi nie szło i odpuściłem, przyszła zima i szkło pękło w miejscu gdzie podważałem ale co tam, jest ryzyko jest zabawa, podejdę do tematu jeszcze razMaciek23 pisze:ernest_b3 napisał/a:
kombinuje jak zrobić różowe halogeny
rozkleic szkla, w srodku pomalowac na rozowo (procz soczewki oczywiscie ) i zlozyc wszystko no i zasilikonowac bezbarwnym silikonem
A tak poz tym golfik bardzo ładny, podoba mi się ten biały Vento front.
Ostatnio zmieniony śr sie 19, 2009 18:26 przez shibbyOP, łącznie zmieniany 1 raz.
[b] Moje wozidło [/b]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=183470][img]http://img10.imageshack.us/img10/4733/img3633l.jpg[/img][/url]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=183470][img]http://img10.imageshack.us/img10/4733/img3633l.jpg[/img][/url]
- SOBOTA GT
- Mały gagatek
- Kontakt:
Golfik miarzdzy w samym podkładzie a co dopiero bedzie jak kolorek pujdzie Nom i gleba powala!
Ostatnio zmieniony śr sie 19, 2009 18:46 przez SOBOTA GT, łącznie zmieniany 1 raz.
.::Black Low Audi::.
Dla mnie SUPEROWOernest_b3 pisze:fotka poglądowa z bagiem...
Dawaj wiecej fotek z bagiem
Czekam na pink halogeny
NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Mnóstwo Gier na Wii i masa filmów.. ZAPRASZAM!
I moje wypożyczone dekle Floryda na bagu już miejsce znalazły
Tak na serio to jest elegancko
Pozdr
i auto zarwanePustylol pisze: Jakiś krzywy ten bagaznik
Tak na serio to jest elegancko
Pozdr
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
Witam serdecznie
Sporo pracy, serca i $$ Wsadziles w auto i przemienilo sie w orginalne wozidlo Zmiany jak najbardziej na + i nie sa standardowe i oklepane... A o to wlasnie chodzi by sie wyrozniac
Pozdrawiam i Zycze powodzenia w realizacji reszty planow
Sporo pracy, serca i $$ Wsadziles w auto i przemienilo sie w orginalne wozidlo Zmiany jak najbardziej na + i nie sa standardowe i oklepane... A o to wlasnie chodzi by sie wyrozniac
Polecam najpierw nozem do tapet naciac klej wzdluz krawedzi halogenow a potem suszarka do wlosow podgrzewac... Klej zacznie puszczac i wtedy lekko podwaz szklo jakims nozykiem i gdyzrobi sie mala dziurka i bedziesz juz widzial wnetrze halogenu to podgrzewaj smielo i szklo same posci Robilem tak u siebie i nie mam zadnych uszkodzenernest_b3 pisze:kiedyś próbowałem rozkleić jakoś mi nie szło i odpuściłem, przyszła zima i szkło pękło w miejscu gdzie podważałem ale co tam, jest ryzyko jest zabawa, podejdę do tematu jeszcze raz
Pozdrawiam i Zycze powodzenia w realizacji reszty planow
Moja szara gadzina :D
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
ale jak teraz sie patrze to faktycznie sam bag jest krzywy jak i poprzedni własciciel ale na samochodzie jest prosty wiec masz strasznie *#cenzura#* nierowno *#cenzura#* po *#cenzura#* skreconego gwintaKRZYWy pisze:Jak może być prosty ten bag, przecież brał od krzywegoPustylol pisze:Jakiś krzywy ten bagaznik
chłopaku jest super
ps chodza słuchy ze sie najebiemy niedługo razem bo
ps jedziesz na zlocik
ps mk3 Wiśniowa góra??
dobrze słyszałem?
Na różowo bag, według mnie to słaby pomysł... za "cukierkowo" się zrobiernest_b3 pisze:na różowo? nie wiem, jakoś mi się wydaje że troche by przesadnie to wyglądało, musze się zastanowić
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
Hm, gdyby ten bag na fotkach byl nizszy to wygladalo by to nawet nawet, ale tak jest zbyt wysoki i pstrokato to wyglada. Jak bys sie jednak zdecydowal na niego to wez go pochromuj (polerka to zly pomysl moim zdaniem, no chyba ze bedziesz ja odswiezal - ja jestem zbyt leniwy ) W zadnym wypadku nie rob go w kolor felg bo bedzie wygladal jak matchbox Pozdrawiam