MK2 GTI by MANUŚ -- AKTUAL str. 1
Moderator: G0 Karcio
- MANUŚ MK2
- Nowicjusz
- Kontakt:
MK2 GTI by MANUŚ -- AKTUAL str. 1
Witam wszystkich VWmaniaków chciałbym wam zaprezentować swoje auto Golfa II z 1991 roku
Seryjnie golfik był na wąskich zdesiach, silnik 1,3 CL. Wszystko zostało zrobione na GTI. Czyli swap silnika,przełożenie całego wnętrza, szerokie zdesie, sierpy na nadkola i progi, wymiana belki i hamulców itd.
MODEL: Golf II 1991 rok
SILNIK:
- 1.8 8V PB 112km
- sportowa wkładka
- wydech ori GTI
WYPOSAŻENIE:
- MFA
- wspomaganie
- elektryczne szyby
- system domykania szyb
- elektryczne lusterka
- szyberdach
- Klapa tył otwierana elektrycznie z pilota
- Alarm i centralny zamek
- elektryczna regulacja foteli
ZAWIESZENIE:
- gwintowane KW z regulacją twardości
- rozpórki przód i tył
- elementy gumowe zmienione na poliuretany
KOŁA:
Aktualnie
- SCHMIDT REVOLUTION TH LINE W POLERCE
PRZÓD 9X14 ET 18 (rant zewnętrzny 2,5")
TYŁ 10X14 ET 20 (rant zewnętrzny 3")
- Opony: przód 195/40 tył: 215/40
- Kąty z przodu ustawione w negatyw 3 stopnie tył 2.5
Poprzednie kółko
- STEFFAN CUP 9 całe w polerce, chromowane stożki, chromowane wentyle, przód 9x14 ET 20 z oponą 195/40, tył 9x14 ET 10 z oponą 195/45
- Dystanse: tył 20mm, przód 10mm
- kąty z przodu ustawione w negatyw 1 stopień
ZMIANY NA ZEWNĄTRZ:
- grill bez znaczka
- dolna listwa z jetty + brewka
- przednie światła soczewka bi-xenon
- tylne lampy HBM
- dymione kierunki z postojówkami
- pojedyncza wycieraczka
- bra
- żółte halogeny-są już ori hella
- ori szeroki hokej GTI
- nakładki na nadkola i progowe GTI
- usunięta antena z przedniego błotnika
- zaspawany znaczek VW w tylnym pasie
- zaspawane zaślepka na hak w tylnym zderzaku
- klapa ala US z listwą
WNĘTRZE:
- fotele RECARO welur, kanapa tył z jetty z podłokietnikiem i zagłówkami, boczki obszyte pod kolor wnętrza
- kierownica raid 280
- gałka zmiany biegów GTI z 20 jahre
- chromowana ramka zmiany biegów
- chromowane klamki
- ręczny z golfa 3 z chromowanym przyciskiem
- chromowane rygle
- czarne słupki, podsufitka, rączki, lampka, słoneczniki
AUDIO:
- Alpine CDA 7983R 4x60
- głośniki przód PB L-60C
- wzmacniacz Magnat Traxx 600 4 kanałowy
- skrzynka Magnat XPOWER 1200
- syczki zabudowane w trójkątach
- wygłuszenie drzwi, podłoga i tylna klapa
Na początku golf wyglądał tak:
Swap silnika
Jeszcze wtedy nie byłem jego właścicielem kupiłem go w którymś tam etapie i tak powoli zacząłem modzić
Poniżej postaram sie przedstawić jak to wszystko wyglądało gdy mk2 był juz w moich rękach
ZMIANY PRZEPROWADZONE:
- zawieszenie gwint KW
- alufelgi+dystanse+negatyw przód i tył
- zmiana lamp+kierunki black+postój
- kierownica hp raid 280
- odświeżenie lakierki i całego wnętrza
- klapa ala US z listwą
- ori zdes+halogeny hella
- tłumik ori gti z końcówkami z kwasówki
- rozpórka przód pomalowana proszkowo w kolor nadwozia
- rozpórka tył w polerce
- elektryczne lusterka
- lusterka w kolorze
- elektryczne szyby+system domykania szyb
- alarm i centralny
- klapa otwierana elektrycznie z pilota
- ściągnięta folia z szybek
-bra
-audio
-kąty z przodu ustawione w negatyw 3 stopnie tył 2.5
-fotele recaro, kanapa z podłokietnikiem i zagłówkami
-wygładzona wnęka pod rejestracje w przednim zdesiu
W PLANACH:
-swap na coś mocniejszego...
Może kiedyś
-rally front
-półklatka
Polerka lakierki, wygładzenie tylnego pasa, zaspawana zaślepka na hak, lampy hella black magic
Tłumik gti, elektryczne lusterka, poliuretan, siłowniki maski chrom
Polerka fel, oponki, stożki, gwint KW przód
Parę części do środka
Klapa ala US z listwą
Pierwszy zlot MajóVWka 2009 - Ułęż
UjazdóVWka 2009
VW MANIA 2009
UstronióVWka 2009
Udało sie zdobyć 2 pucharki
Pierwsze miejsce za najniższe auto zlotu oraz TOP 3 German Style
Summer Cars Party vol. III
Integracja Czechy & vwslask.pl
Sesyjka
Zima 2009/2010 udało sie wynająć garaż
Ori zdes z belka i hokejem-w planie jest wygładzić wnękę pod rejestrację oraz wyciąć dziury na halogeny
KOŁA
SCHMIDT REVOLUTION TH LINE
W ROZMIARZE
Stołki recaro w welurze z tylną kanapą z podłokietnikiem
Gwint na tył KW teraz jest juz komplecik
Znaczki wolfsburg edition
Tarcze indiglo + bedzie zmienione podświetlenie we wszystkich przełącznikach na niebiesko-czerwone.
Panel nawiewu indiglo
Poliuretan do belki, nowe ori zaślepki progów
Tarcze na tył mikoda
Zmiany przeprowadzone na SEZON 2010
Na początku zająłem się wnętrzem wszystko porozbierałem i muszę przyznać że podłoga była naprawdę zdrowa więc zaczęło się czyszczenie i drobne poprawki a dywany pojechały do prania
Następnie wraz z pomocą kolegi został zamontowany alarm oraz centralny zamek
Udało się także zrobić system domykania szyb został dołożony przekaźnik który steruje domknięcie szyb gdy są otwarte po zamknięciu centralnego zamka
Audio-wygłuszenie drzwi, przerobione panele po głośniki 165mm+dystanse ,głośniki przód
PB L-60C ze zwrotkami, syczki zabudowane w trójkątach oraz nowe kable zasilające i głośnikowe.
Po podłączeniu centralnego zamka, alarmu oraz car audio została jeszcze zrobiona wiązka pod elektryczne fotele i w końcu mogłem się zabrać za składanie środka
Fotele RECARO zostały wyprane, zmieniono gąbkę dolnego boczka w fotelu kierowcy oraz odnowione napisy recaro na oparciach. Natomiast kanapę z jetty przełożono na stelaż z golfa i dorobiono zagłówki. Tapicerki zostały obszyte pod kolor wnętrza.
Felgi th line w polerce, pozłocenie śrubek oraz nowe dekle
Felgi przed polerką
Aktualny wygląd
A tu już th line z laczkami na 9J wleciała opona 195/40 a na 10J 215/40
Następnie zostały zrobione hamulce z tyłu: tarcze mikoda nacinane i nawiercane wersja tiuningowa klocki trw, nowe łożyska, nowe przewody, zaciski i jarzma po pełnej regeneracji pomalowane proszkowo na czarno. Wskoczył także gwint KW
przy okazji wyciągnęliśmy belkę i wrzuciliśmy poliuretan
Zawsze chciałem mieć pochylone kółka z tyły więc wstawiliśmy podkładki pod czopami 1mm i jest negatyw 2.5 stopnia Jak opuszczę gwnit w duł to będzie dobrze
Nowe progi trochę sie namęczyłem z ich montażem ale jakoś poszło
Końcówki wydechu z kwasówki
Ori zdeś już pomalowany, wygładzona wnęka pod rejestracje oraz przyciemnione halogeny hella
Wpadło parę gratów:Kiera raid 280, dymione kierunki w których będzie zrobiony postój, ręczny w skórce z chromowanym przyciskiem z golfa 3 oraz dywaniki z logo wolfsburg edition, dystanse przód 15mm
Fotele, kanapa, tapicerki oraz resztę gratów już wsadzone do golfa :-D brakuje tylko chwilowo zagłówków w kanapie, ponieważ są u tapicera ale juz niedługo będą do odbioru
Ostatnio udało się złożyć do końca front oraz dopasować przedni zderzak, nie wiem czy dobrze zrobiłem, ale wyleciał szeroki hokej i jego miejsce zastąpił wąski.
Założyłem koła i zrobiłem kąty z przodu, następnie pojechałem na zbieżność i negatyw z przodu wyszedł ponad 3 stopnie a z tyłu 2.5. Na przód dałem dystanse 10mm a na tył 15mm
Chwilowo z przodu są opony 195/45 ale będą 195/40 i przód oraz tył pójdzie niżej
Parę ogólnych strzałów golfa
Na przód wleciały opony 195/40 i dystans 15mm doszły też odboje i golf poszedł w duł z szerokim hokejem było by teraz ciężko jeździć myślę że teraz to już jakoś wygląda
Następnie wypucowałem trochę golfa i pojechaliśmy wraz z Rafiokiem i Radziem na MajóVWke 2010 oto pare fotek znalezionych w sieci
Postanowiłem że trzeba jeszcze bardziej zgrać kółka z nadkolami wiec golf poszedł w duł o 1cm z przodu i z tyłu teraz to naprawdę jest gleba ale jeszcze jakoś idzie jeździć choć trochę się zdziwiłem przy wyjeżdżaniu z garażu :green_fuck:
Co najgorsze było to dzień przed Vag Event ale na szczęście zdesia nie wyrwało z belki, poleciały tylko boczne ślizgi i wszystko skończyło sie dobrze
Następnie trzeba było odświeżyć trochę lakierkę
Parę fotek z Vag Event'u 2010 znalezionych w sieci.
Impreza na prawdę na wysokim poziomie i organizacja pierwsza klasa jeden z najlepszych zlotów na jakim byłem do tej pory
Udało się zgarnąć nagrodę Top3 golf 2 z czego bardzo sie ciesze i dziękuje
Spiż tuning Show
UstronióVWka 2010
Samers Car Party 2010
MTK Katowice 2010
Zmiana tylnych lamp na HRBM
Tuning salon Brno 2010
Foty do VW trends wielkie podziękowania dla Roberta Miłka z RM Media za porządną sesje
Sezon 2010 zakończony - golf zimuje i czekamy na ocieplenie
sezon 2011
Golf dostał nowe sprzęgło Valeo, gumy na przegubach, kable zapłonowe, świece NGK, poduszkę pod silnik. Została także zrobiona nowa konserwacja podłogi i nadkoli.
Następną rzeczą za która sie zabrałem to odświeżenie polerki w th oraz nowe uszczelnienie w dwóch felgach, ponieważ powietrze uciekało. Myślałem, że to wina opon ale okazało sie, że uszczelnienie nie trzyma, więc zaczeło się rozkręcanie i polerowanie.
A tu już ubrane w ogumienie
Modyfikacja przednich lamp - wyrzuciłem ringi, została plastikowa nasadka na soczewkę z bmw, a środki lamp całe pomalowane na czarny mat.
Szkła ryflowane z wypolerowanym oczkiem - dzięki kresek za poler szkiełek wyszły super. Doszły też plastikowe obwódki
Przyszedł czas na regeneracje gwintu KW z przodu. Nie był wylany ale słabo już trzymał więc zostały wymienione wkłady. Regulacji twardości juz nie ma ale został ustawiony na max twardy. Przy okazji zostały wymienione poduchy.
Pierwszy zlot w sezonie Carstyling Tuning Show - Budapest 25-27 marca 2011
Cult-style.de 16.04.2011 Rothenburg
Kraków rozpoczęcie sezonu 17.04.11
Tuning Show Kraków 2011
Udało się zająć III miejsce w German Style w wojnie PP
Seryjnie golfik był na wąskich zdesiach, silnik 1,3 CL. Wszystko zostało zrobione na GTI. Czyli swap silnika,przełożenie całego wnętrza, szerokie zdesie, sierpy na nadkola i progi, wymiana belki i hamulców itd.
MODEL: Golf II 1991 rok
SILNIK:
- 1.8 8V PB 112km
- sportowa wkładka
- wydech ori GTI
WYPOSAŻENIE:
- MFA
- wspomaganie
- elektryczne szyby
- system domykania szyb
- elektryczne lusterka
- szyberdach
- Klapa tył otwierana elektrycznie z pilota
- Alarm i centralny zamek
- elektryczna regulacja foteli
ZAWIESZENIE:
- gwintowane KW z regulacją twardości
- rozpórki przód i tył
KOŁA:
Aktualnie
- SCHMIDT REVOLUTION TH LINE W POLERCE
- Opony: przód 195/40 tył: 215/40
- Kąty z przodu ustawione w negatyw 3 stopnie tył 2.5
Poprzednie kółko
- STEFFAN CUP 9 całe w polerce, chromowane stożki, chromowane wentyle, przód 9x14 ET 20 z oponą 195/40, tył 9x14 ET 10 z oponą 195/45
- Dystanse: tył 20mm, przód 10mm
- kąty z przodu ustawione w negatyw 1 stopień
ZMIANY NA ZEWNĄTRZ:
- grill bez znaczka
- dolna listwa z jetty + brewka
- przednie światła soczewka bi-xenon
- tylne lampy HBM
- dymione kierunki z postojówkami
- pojedyncza wycieraczka
- bra
- żółte halogeny-są już ori hella
- ori szeroki hokej GTI
- nakładki na nadkola i progowe GTI
- klapa ala US z listwą
WNĘTRZE:
- fotele RECARO welur, kanapa tył z jetty z podłokietnikiem i zagłówkami, boczki obszyte pod kolor wnętrza
- kierownica raid 280
- gałka zmiany biegów GTI z 20 jahre
- chromowana ramka zmiany biegów
- chromowane klamki
- ręczny z golfa 3 z chromowanym przyciskiem
- chromowane rygle
- czarne słupki, podsufitka, rączki, lampka, słoneczniki
AUDIO:
- Alpine CDA 7983R 4x60
- głośniki przód PB L-60C
- wzmacniacz Magnat Traxx 600 4 kanałowy
- skrzynka Magnat XPOWER 1200
- syczki zabudowane w trójkątach
- wygłuszenie drzwi, podłoga i tylna klapa
Na początku golf wyglądał tak:
Swap silnika
Jeszcze wtedy nie byłem jego właścicielem kupiłem go w którymś tam etapie i tak powoli zacząłem modzić
Poniżej postaram sie przedstawić jak to wszystko wyglądało gdy mk2 był juz w moich rękach
ZMIANY PRZEPROWADZONE:
- zawieszenie gwint KW
- alufelgi+dystanse+negatyw przód i tył
- zmiana lamp+kierunki black+postój
- kierownica hp raid 280
- odświeżenie lakierki i całego wnętrza
- klapa ala US z listwą
- ori zdes+halogeny hella
- tłumik ori gti z końcówkami z kwasówki
- rozpórka przód pomalowana proszkowo w kolor nadwozia
- rozpórka tył w polerce
- elektryczne lusterka
- lusterka w kolorze
- elektryczne szyby+system domykania szyb
- alarm i centralny
- klapa otwierana elektrycznie z pilota
- ściągnięta folia z szybek
-bra
-audio
-kąty z przodu ustawione w negatyw 3 stopnie tył 2.5
-fotele recaro, kanapa z podłokietnikiem i zagłówkami
-wygładzona wnęka pod rejestracje w przednim zdesiu
W PLANACH:
-swap na coś mocniejszego...
Może kiedyś
-rally front
-półklatka
Polerka lakierki, wygładzenie tylnego pasa, zaspawana zaślepka na hak, lampy hella black magic
Tłumik gti, elektryczne lusterka, poliuretan, siłowniki maski chrom
Polerka fel, oponki, stożki, gwint KW przód
Parę części do środka
Klapa ala US z listwą
Pierwszy zlot MajóVWka 2009 - Ułęż
UjazdóVWka 2009
VW MANIA 2009
UstronióVWka 2009
Udało sie zdobyć 2 pucharki
Pierwsze miejsce za najniższe auto zlotu oraz TOP 3 German Style
Summer Cars Party vol. III
Integracja Czechy & vwslask.pl
Sesyjka
Zima 2009/2010 udało sie wynająć garaż
Ori zdes z belka i hokejem-w planie jest wygładzić wnękę pod rejestrację oraz wyciąć dziury na halogeny
KOŁA
SCHMIDT REVOLUTION TH LINE
W ROZMIARZE
Stołki recaro w welurze z tylną kanapą z podłokietnikiem
Gwint na tył KW teraz jest juz komplecik
Znaczki wolfsburg edition
Tarcze indiglo + bedzie zmienione podświetlenie we wszystkich przełącznikach na niebiesko-czerwone.
Panel nawiewu indiglo
Poliuretan do belki, nowe ori zaślepki progów
Tarcze na tył mikoda
Zmiany przeprowadzone na SEZON 2010
Na początku zająłem się wnętrzem wszystko porozbierałem i muszę przyznać że podłoga była naprawdę zdrowa więc zaczęło się czyszczenie i drobne poprawki a dywany pojechały do prania
Następnie wraz z pomocą kolegi został zamontowany alarm oraz centralny zamek
Udało się także zrobić system domykania szyb został dołożony przekaźnik który steruje domknięcie szyb gdy są otwarte po zamknięciu centralnego zamka
Audio-wygłuszenie drzwi, przerobione panele po głośniki 165mm+dystanse ,głośniki przód
PB L-60C ze zwrotkami, syczki zabudowane w trójkątach oraz nowe kable zasilające i głośnikowe.
Po podłączeniu centralnego zamka, alarmu oraz car audio została jeszcze zrobiona wiązka pod elektryczne fotele i w końcu mogłem się zabrać za składanie środka
Fotele RECARO zostały wyprane, zmieniono gąbkę dolnego boczka w fotelu kierowcy oraz odnowione napisy recaro na oparciach. Natomiast kanapę z jetty przełożono na stelaż z golfa i dorobiono zagłówki. Tapicerki zostały obszyte pod kolor wnętrza.
Felgi th line w polerce, pozłocenie śrubek oraz nowe dekle
Felgi przed polerką
Aktualny wygląd
A tu już th line z laczkami na 9J wleciała opona 195/40 a na 10J 215/40
Następnie zostały zrobione hamulce z tyłu: tarcze mikoda nacinane i nawiercane wersja tiuningowa klocki trw, nowe łożyska, nowe przewody, zaciski i jarzma po pełnej regeneracji pomalowane proszkowo na czarno. Wskoczył także gwint KW
przy okazji wyciągnęliśmy belkę i wrzuciliśmy poliuretan
Zawsze chciałem mieć pochylone kółka z tyły więc wstawiliśmy podkładki pod czopami 1mm i jest negatyw 2.5 stopnia Jak opuszczę gwnit w duł to będzie dobrze
Nowe progi trochę sie namęczyłem z ich montażem ale jakoś poszło
Końcówki wydechu z kwasówki
Ori zdeś już pomalowany, wygładzona wnęka pod rejestracje oraz przyciemnione halogeny hella
Wpadło parę gratów:Kiera raid 280, dymione kierunki w których będzie zrobiony postój, ręczny w skórce z chromowanym przyciskiem z golfa 3 oraz dywaniki z logo wolfsburg edition, dystanse przód 15mm
Fotele, kanapa, tapicerki oraz resztę gratów już wsadzone do golfa :-D brakuje tylko chwilowo zagłówków w kanapie, ponieważ są u tapicera ale juz niedługo będą do odbioru
Ostatnio udało się złożyć do końca front oraz dopasować przedni zderzak, nie wiem czy dobrze zrobiłem, ale wyleciał szeroki hokej i jego miejsce zastąpił wąski.
Założyłem koła i zrobiłem kąty z przodu, następnie pojechałem na zbieżność i negatyw z przodu wyszedł ponad 3 stopnie a z tyłu 2.5. Na przód dałem dystanse 10mm a na tył 15mm
Chwilowo z przodu są opony 195/45 ale będą 195/40 i przód oraz tył pójdzie niżej
Parę ogólnych strzałów golfa
Na przód wleciały opony 195/40 i dystans 15mm doszły też odboje i golf poszedł w duł z szerokim hokejem było by teraz ciężko jeździć myślę że teraz to już jakoś wygląda
Następnie wypucowałem trochę golfa i pojechaliśmy wraz z Rafiokiem i Radziem na MajóVWke 2010 oto pare fotek znalezionych w sieci
Postanowiłem że trzeba jeszcze bardziej zgrać kółka z nadkolami wiec golf poszedł w duł o 1cm z przodu i z tyłu teraz to naprawdę jest gleba ale jeszcze jakoś idzie jeździć choć trochę się zdziwiłem przy wyjeżdżaniu z garażu :green_fuck:
Co najgorsze było to dzień przed Vag Event ale na szczęście zdesia nie wyrwało z belki, poleciały tylko boczne ślizgi i wszystko skończyło sie dobrze
Następnie trzeba było odświeżyć trochę lakierkę
Parę fotek z Vag Event'u 2010 znalezionych w sieci.
Impreza na prawdę na wysokim poziomie i organizacja pierwsza klasa jeden z najlepszych zlotów na jakim byłem do tej pory
Udało się zgarnąć nagrodę Top3 golf 2 z czego bardzo sie ciesze i dziękuje
Spiż tuning Show
UstronióVWka 2010
Samers Car Party 2010
MTK Katowice 2010
Zmiana tylnych lamp na HRBM
Tuning salon Brno 2010
Foty do VW trends wielkie podziękowania dla Roberta Miłka z RM Media za porządną sesje
Sezon 2010 zakończony - golf zimuje i czekamy na ocieplenie
sezon 2011
Golf dostał nowe sprzęgło Valeo, gumy na przegubach, kable zapłonowe, świece NGK, poduszkę pod silnik. Została także zrobiona nowa konserwacja podłogi i nadkoli.
Następną rzeczą za która sie zabrałem to odświeżenie polerki w th oraz nowe uszczelnienie w dwóch felgach, ponieważ powietrze uciekało. Myślałem, że to wina opon ale okazało sie, że uszczelnienie nie trzyma, więc zaczeło się rozkręcanie i polerowanie.
A tu już ubrane w ogumienie
Modyfikacja przednich lamp - wyrzuciłem ringi, została plastikowa nasadka na soczewkę z bmw, a środki lamp całe pomalowane na czarny mat.
Szkła ryflowane z wypolerowanym oczkiem - dzięki kresek za poler szkiełek wyszły super. Doszły też plastikowe obwódki
Przyszedł czas na regeneracje gwintu KW z przodu. Nie był wylany ale słabo już trzymał więc zostały wymienione wkłady. Regulacji twardości juz nie ma ale został ustawiony na max twardy. Przy okazji zostały wymienione poduchy.
Pierwszy zlot w sezonie Carstyling Tuning Show - Budapest 25-27 marca 2011
Cult-style.de 16.04.2011 Rothenburg
Kraków rozpoczęcie sezonu 17.04.11
Tuning Show Kraków 2011
Udało się zająć III miejsce w German Style w wojnie PP
Ostatnio zmieniony pn maja 16, 2011 23:21 przez MANUŚ MK2, łącznie zmieniany 63 razy.
MANEK MK2 GTI http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=262384
Dupcie ma śliczną, a z przodu trochę bym go upiększyl - np wycieraczkę na szybie bym zmienil na normalną.
Daj foty ze środka...
Ale ogólnie na plus autko
pozdro
Daj foty ze środka...
Ale ogólnie na plus autko
pozdro
Ostatnio zmieniony pt sie 28, 2009 13:17 przez Cieluś, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]GTI KR[/b] http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=115190
Co tu pisać auto piękne możne jak wyżej normalne wycieraczki i jakiś jetta front. A w środku jak wygląda jakieś foto ?? A za lakier to pewnie masz ze 30 PS więcej
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=269457&start=0]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=269457&start=0[/url]
[url=http://img693.imageshack.us/i/51647686.jpg/][img]http://img693.imageshack.us/img693/7770/51647686.jpg[/img][/url]
[url=http://img693.imageshack.us/i/51647686.jpg/][img]http://img693.imageshack.us/img693/7770/51647686.jpg[/img][/url]
- prospero507
- Użytkownik
- Kontakt:
no golfik jest konkret ale powiedzialbys cos wiecej na temat co tam przymodzilesprzy tym aucie fotki jak wygladal wczesniej
aczasemto nie jest golfik tkory pewnegoczasu stal na allegro tylko wtedy mial normalna tylna klape??
aczasemto nie jest golfik tkory pewnegoczasu stal na allegro tylko wtedy mial normalna tylna klape??
[b], Nie wiem jak Ty ale mi dużo nie trzeba,
bo mam coś czego kupić sie nie da... [/b]
http://vag.jun.pl/viewtopic.php?t=26
bo mam coś czego kupić sie nie da... [/b]
http://vag.jun.pl/viewtopic.php?t=26
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Naprawdę ładny mk2
te ringi to na początku taki średni pomysł mi sie wydawał jak czytałem ale jak zobaczyłęm foto to wygląda to nieźle
BiXenon fajnie świeci nie
taki pytanko:
z autem robiłeś od podstaw czy kupiłeś go w którymś tam etapie ??
a muszę przyznać ze lakierek piękny chętnie bym go obczaił z bliska - moze sie kiedyś uda bo widzę ze kolega z okolic
te ringi to na początku taki średni pomysł mi sie wydawał jak czytałem ale jak zobaczyłęm foto to wygląda to nieźle
BiXenon fajnie świeci nie
taki pytanko:
z autem robiłeś od podstaw czy kupiłeś go w którymś tam etapie ??
a muszę przyznać ze lakierek piękny chętnie bym go obczaił z bliska - moze sie kiedyś uda bo widzę ze kolega z okolic
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no powiem ci kolego ogladałem ostanio twojego golfika na spocie w bielsku ponad miesiac temu i powiem tylko jedno golfik kozak lakierek przepiekny bardzo mało spotykany
wszystko ladnie zrobione wnetrze jak i na zewnatrz podoba mi sie
tylko mam pytanko czy wlasnie robiłes go od podstaw masz jakies fotki jak kiedys wygladał??
wszystko ladnie zrobione wnetrze jak i na zewnatrz podoba mi sie
tylko mam pytanko czy wlasnie robiłes go od podstaw masz jakies fotki jak kiedys wygladał??
Były golfik:/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197