jak w temacie swieci mi sie nie raz kontrolka i jak sa wyboje bo, nie raz swieci kilka sekund az nie zwlnie ponoc moze to byc ze klocki sie konca ?
EDIT: Dodałem prefiks do tematu - na przyszłość proszę zapoznać się z regulaminem (pkt. 3) // JayT
kontrolka z hamulca recznego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
kontrolka z hamulca recznego
Ostatnio zmieniony sob sie 29, 2009 12:07 przez wilusss, łącznie zmieniany 2 razy.
Kontrolka ABS zwykle zaświeca się jak system po teście nie wykryje któregoś z czujników, lub czujniki są zabrudzone i nie wysyłają sygnałów, lub sygnały są nieodpowiednie względem innych kół. Kontrolka ręcznego zaświeca się jak masz zaciągnięty ręczny i/lub jak masz niski stan płynu hamulcowego. Jeśli jednak zaświeca się jednocześnie ABS i ręczny to twój system hamowania wymaga sprawdzenia... W MK2 i systemie Teves, oznaczało to że Ciśnienie w układzie wspomagania hamulcy było zbyt małe, co mogło skutkować brakiem wspomagania hamulcy - raczej niebezpieczne na drodze.
od tygodnia mam ten sam problem ze w czasie jazdy oswieca mi sie kontrolka ABS i recznego bylem podlaczyc golfa pod kompa i wykazalo blad ze za male napiecie na komputerze ABS czy moze wie ktos co to moze byc i jak to naprawic??
Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania...