witam
czy jest jakiś sposób aby przyłączyć klape bagażnika do centralnego zamka? Mam golfa 2000rok, centralny zamek bez zdalnego sterowania ale jak przkrecam kluczyk w drzwiach to otwierają mi się tylko wszystkie 4 drzwi, klape bagażnika musze otwierać osobno. Czy jest jakis sposob aby przekrecenie kluczyka w drzwiach otwierało również bagażnik?
mk4 centralny zamek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mk4 centralny zamek
Ostatnio zmieniony czw paź 01, 2009 11:23 przez jacb82, łącznie zmieniany 1 raz.
SPRZEDAM GOLFA IV 1.6 16V 77kw, 105KM 2000rok, 5drzwi, srebrny metalic, pełna opcja
witam tez mam golfa 2000r Basis ale centralny jest podlaczony z bagażnikiem
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
sorry za zamieszanie. Wszystko jest ok, wszystko było ok- to moja niewiedza. Ojciec zamykał bagażnik najpierw kluczem a potem dopiero drzwi auta. A wystarczy zamknac centralny w drzwiach i bagaznik tez sie zamyka. I wtedy przy otwieraniu drzwi bagaznik sie otwiera razem z drzwiami.
Temat można zamknąć.
Temat można zamknąć.
Ostatnio zmieniony śr wrz 30, 2009 17:13 przez jacb82, łącznie zmieniany 2 razy.
SPRZEDAM GOLFA IV 1.6 16V 77kw, 105KM 2000rok, 5drzwi, srebrny metalic, pełna opcja