Grupowy chiptuning R-Performance Rogalotti 1000zł VI tura
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
[quote="Broker89"]Defik, a co już ma terminy zawalone?? bo ja właśnie na wrzesień planowałem dopiero telefonować
No na to wygląda. po 15 września mam nadzieje że od razu będzie modzony mój niuniuś... zobaczymy......
No na to wygląda. po 15 września mam nadzieje że od razu będzie modzony mój niuniuś... zobaczymy......
Ostatnio zmieniony pt sie 28, 2009 09:18 przez Defik, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie, powrót po przerwie...
No wiec byłem zapisany na listę w pierwszym terminie ale... z przyczyn nie zależnych ode mnie musiałem się wycofać z zabiegu na moim leonie o czym Witek wiedział.
Dzisiaj do niego dzwoniłem z pytaniem o wirusa a on mnie odesłał tutaj że jest kolejna tura z prośbą abym się dopisał do listy i zadzwonił po 15 umówić się na termin. No więc prośba do was
Dopiszcie mnie i mojego leonka na wirusa
grabarz18 - Leon AHF
Dziękuję
No wiec byłem zapisany na listę w pierwszym terminie ale... z przyczyn nie zależnych ode mnie musiałem się wycofać z zabiegu na moim leonie o czym Witek wiedział.
Dzisiaj do niego dzwoniłem z pytaniem o wirusa a on mnie odesłał tutaj że jest kolejna tura z prośbą abym się dopisał do listy i zadzwonił po 15 umówić się na termin. No więc prośba do was
Dopiszcie mnie i mojego leonka na wirusa
grabarz18 - Leon AHF
Dziękuję
ja juz lekko autko przygotowałem dzieki CHŁOPAKOM z FORUM. Sprzęgło plus koło zamachowe plus 216tki plus turbo plus brak kata (zastanawiam się jeszcze na EGRem, zaślepiać czy nie ??) zobaczymy ile z 11 letniego ALH można wyciągnąć.
Oscyluje w granicach 145 km ale zobaczymy jak kondycja ICKA pozwoli.
Oscyluje w granicach 145 km ale zobaczymy jak kondycja ICKA pozwoli.
Ostatnio zmieniony pt sie 28, 2009 21:38 przez Defik, łącznie zmieniany 1 raz.