Witam !!
Mam w Golfiku fabryczny alarm wszystko działa jak trzeba czyli jak sie uzbroi i otwozę klape czy drzwi to zaczyna trąbić ale nie mam czujki ruchu i uderzeniowej a przydała by sie uderzeniowa bo to wiadomo jak na parkinkgu to dzieciaki pilką strzelą to koles pijany rowerem stuknie a jeszcze inny wysiada z auta obok i jak zapierd........ drzwiami to aż przykro wiec pomyślałem o nowym alarmie.
Czy jest możliwość dostawienia czujki czy dorobienia wpięcia się jaoś w standartowy alarm ???
Czy da się podłączyć czujkę uderzeniową ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Pod ten alarm orginalny nic nie podlaczysz Ale jak dolozysz drugi to niema problemu Bedziesz mial czujnik ruchu i uderzeniowy Tylko musisz kupic alarm z opcja uderzeniowa bo takie sa Kiedys takie cos robilem
Ostatnio zmieniony czw wrz 03, 2009 21:40 przez jeryk10, łącznie zmieniany 1 raz.
To jednak będę musiał zakupić nową centralkę alarmową z czujnikami i odrazu było by domykanie szyb Ale teraz bedzie problem z pilotem teraz mam wszystko w kluczyku a jak założę nowy alarm to bede miał dodatkowy pilot co mi zabardzo się nie podoba Co z tym zrobić ??
Ostatnio zmieniony czw wrz 03, 2009 21:47 przez MarekU744, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
kluczyk mam scyzoryk wlasnie patrzałem na alarmy z allegro jest tego sporo i niektóre maja własnie takie piloty jak kluczyk scyzoryk starczy własnie przełożyć tylko kluczyk i immo Teraz tylko co bedzie z tym alarmem orginalnym poprostu go odłączyć czy tylko nie używać ? czy wszystko podpinać i łaczyć z orginalnym alarmem ?
Ostatnio zmieniony czw wrz 03, 2009 23:03 przez MarekU744, łącznie zmieniany 1 raz.