Fotele w mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Agamek12
- Gadatliwa bestia
Fotele w mk2
Mam pytanie: W swoim mk2 5d mam oryginalne golfoskie kubełki na przodzie. Niestety zewnętrzny boczek od strony kierowcy troszkę mi się wytarł i chciałbym zamienić miejscami przednie fotele. Czy jest to możliwe? A po drugie co zrobić, żeby fotele nie kiwały się na boki?
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Po co przekładać? Nie lepiej do tapicera dać, żeby naprawił gąbkę i zszył co trzeba? Ze 30pln to będzie kosztowało pewno.
Zamienić niby można, ale nie wiem, czy bez spawarki się obejdzie...
Fotele się kiwają, bo pewno nie masz takich plastików wsuwanych na prowadnice
Zamienić niby można, ale nie wiem, czy bez spawarki się obejdzie...
Fotele się kiwają, bo pewno nie masz takich plastików wsuwanych na prowadnice
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
ja za regeneracje fotela kierowcy tj. wymiana 2 przetartych kawalkow materialu na bocznym trzymaniu uda i plecow + przerobka fotela zwyklego na fotel z reczna regulacja wysokosci (mialem do wykorzystania zwykly fotel od MkII regulowany recznie) zaplacilem u tapicera 120pln ale i tak uwazam ze warto bylo
VW Passat 3BG AVF Trendline
- igor002
- Marysiakra
- Kontakt:
co do kiwania to chyba wszystki volkswageny nają ten problem i to chyb nawet normalne.
co do naprawy poszycia, daj do tapicera, chyba nime co robić pół środków takich jak zamiana pbo potem sie bardziej jeszcze rozwali, a tak to przynajmniej bedzie git i nic sie nie bedzie ze środka wyprówać
co do naprawy poszycia, daj do tapicera, chyba nime co robić pół środków takich jak zamiana pbo potem sie bardziej jeszcze rozwali, a tak to przynajmniej bedzie git i nic sie nie bedzie ze środka wyprówać
Mk3 GTI 16V ABF
-
- Forum Master
-
- Kalinowa Mad Driver
- Kontakt:
hmm
kupowalem w normalnym sklepie z czesciami i zamiennikami do VW.
wlasnie mi tez sie przetarly fotele na bokach i wyszly te prety. mam zalozone pokrowce ale sie cholery zaczynaja przecierac od tych pretow.
wlasnie mi tez sie przetarly fotele na bokach i wyszly te prety. mam zalozone pokrowce ale sie cholery zaczynaja przecierac od tych pretow.
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl
-
- Forum Master