Bingo....a stracisz to szybciej niż ci się wydaje...więc oszczędzaj tylko na zloty.mlody87 pisze:nakrętki na wentylki
MK3 GTi Edition- czerwony bandzior by olafart
Moderator: G0 Karcio
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
mlody87, brawo wygrałeś długopis z widokiem na morze kupione 2 komplety- jeden do BBSów, a drugi do Speedlinów- czyli na zimę:)
rydzu, mam nadzieję, że tak źle nie będzie
rydzu, mam nadzieję, że tak źle nie będzie
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2009 21:05 przez olafart, łącznie zmieniany 1 raz.
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
dzięki Łukasz,fajny fajny, dawca znaleziony? a jak sie dotychczasowy setup spisuje, jakies problemy? dzisiaj pojezdzilem moim bylym mk3 ehh, az sie lezka w oku kreci, kiedy olaf bedziesz w lodzi?
wszystko gra jak trzeba- heble 288mm + Goodridge czekają na przeszczep tylko no i ciułam ten hajs na dawcę...
z autem wszystko bangla (odpukać) i sprawnie się przemieszcza (do Zakopca i na Słowacje dojechał:)
tu mnie trochę poniosła fantazja: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=266600 ale na 95% będzie swap, bo nikt nie kupi mk3 za taki hajs
w Łodzi myślę że pojawię się za 3-4tyg. rozumiem że się do Ciebie odezwać?:)
uuuu, siostrze zabrałeś varianta? i jak- lepszy od toledziaka, co?:P:P
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
coś Ty- nie będe miał serca rozkładać czegoś, co budowałem 2 lata, na graty.becior pisze:Co z pomysłem na Corrado?
Moim zdaniem powinieneś opierdzilić graty i sprzedać auto na seryjnym setupie.
Tylko, że trochą by potrwało....
Najprawdopodobniej będzie nowy silnik do tego wkładany i kończony na maxa projekt...
Jaki sentymentalny No to powodzenia w swapie w takim razie!olafart pisze:coś Ty- nie będe miał serca rozkładać czegoś, co budowałem 2 lata, na graty.becior pisze:Co z pomysłem na Corrado?
Moim zdaniem powinieneś opierdzilić graty i sprzedać auto na seryjnym setupie.
Tylko, że trochą by potrwało....
Najprawdopodobniej będzie nowy silnik do tego wkładany i kończony na maxa projekt...
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a jak tam silniczek?? masz już coś upatrzonego??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo