1.8 nie odpala
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
1.8 nie odpala
Witam.
Moj golf nie odpala nie mam juz pojecia co moze byc nie tak, iskra jest, paliwo dochodzi, wymienione zostaly kable, swiece, kopułka z palcem i cewka. Mógłby mnie ktoś nakierować co jeszcze mzoe byc nie tak?
Dziekuje i pozdrawiam
Marcin
Moj golf nie odpala nie mam juz pojecia co moze byc nie tak, iskra jest, paliwo dochodzi, wymienione zostaly kable, swiece, kopułka z palcem i cewka. Mógłby mnie ktoś nakierować co jeszcze mzoe byc nie tak?
Dziekuje i pozdrawiam
Marcin
Re: 1.8 nie odpala
Więcej informacji, wiecej informacji, golfów jest jak psów, a silników drugie tylemario333 pisze:Witam.
Dziekuje i pozdrawiam
Marcin
Jak piłuje i nie zapala, to sprawdź kostkę stacyjki , a zwłaszcza cewkę immo (jej styki do sterownika, który znajdziesz idąc po klablach od cewki immobilizera - taki czarny pierścionek marki Siemens na obwodzie kolumny kierownicy w pobliżu stacyjki).