[GOLF MK4] USA OEM+ by lolo.../ PROJEKT ZAKOŃCZONY
Moderator: G0 Karcio
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA
podoba się.
powiedz jeżeli to nie tajemnica i o ile się orientujesz ile kosztuje zrobienie takiego tłumika?
powiedz jeżeli to nie tajemnica i o ile się orientujesz ile kosztuje zrobienie takiego tłumika?
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Dzieki za dobre słowo
Sam tłumik to ok. 350zl, do tego za rure i kolano z którego zrobilem koncówke dalem 70zl no i robota do tego ale to juz indywidualna kwestia. Mi to robił kolega takze...
W zimie zabieram sie za calość wydechu, ale juz wiem ze musowo musi byc jeszcze jakies przelot w srodku bo na samym koncowym teraz jest juz glosno.
Sam tłumik to ok. 350zl, do tego za rure i kolano z którego zrobilem koncówke dalem 70zl no i robota do tego ale to juz indywidualna kwestia. Mi to robił kolega takze...
W zimie zabieram sie za calość wydechu, ale juz wiem ze musowo musi byc jeszcze jakies przelot w srodku bo na samym koncowym teraz jest juz glosno.
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
To zalezy jakie masz felgi. Przy ET 35 i 18/8 cali przy tych oponach nic nie obciera na -30mm. A przy wiekszej glebie tylko z przodu jak cos bo z tylu nie ma szans.QCHARZ pisze:kiedyś już pisałem że golf jest piekny wszystkie zmiany na +
mam pytanie bo widze że jeździsz na oponach 225/40/18
i mam pytanie czy ocierają czy nie
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zostały zamontowane dodatkowe zegary AutoGauge temp oleju i boost. Aktualnie jestem w trakcie robienia silnika. Dojdzie czwołowy intercooler i zostanie zakonczony plan: turbo ARL+ 216+ cooler
W zimie koncze caly wydech z nierdzewki.
A na wiosne zakladam NOS
W zimie koncze caly wydech z nierdzewki.
A na wiosne zakladam NOS
Ostatnio zmieniony śr paź 14, 2009 18:43 przez lolo_golf, łącznie zmieniany 1 raz.
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
A możesz powiedzieć gdzie je zamontowałeś? Widziałem Cię gdzieś na wakacjach na drodze Łańcut-Rzeszów. Na żywo auto dużo lepiej wygląda znalazłbyś chwilę w tą sobotę?lolo_golf pisze:Zostały zamontowane dodatkowe zegary AutoGauge temp oleju i boost.
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644