powietrze sie dostaje do ukladu paliwa / pomocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
powietrze sie dostaje do ukladu paliwa / pomocy
Witam
Panowie mam pewien problem, a mianowicie chodzi o przewod paliwowy, ktory przechodzi od silnika do filtra, jeden jest podający a drugi zwrotny, chodzi o to ze w tym podającym, przeroczystym widac ze dostaje sie powietrze, gdzie moze byc przyczyna, mial ktos z was taki problem.. dodam ze filtr paliwa ostatnio wymienilem. czy to ze dostaje sie powietrze moze powodowac , ze czasami musze go dluzej pokreciec??? a czasami pieknie pali od pierwszego.
pozdrawiam i czekam na waszą pomoc.
gryfit44
Panowie mam pewien problem, a mianowicie chodzi o przewod paliwowy, ktory przechodzi od silnika do filtra, jeden jest podający a drugi zwrotny, chodzi o to ze w tym podającym, przeroczystym widac ze dostaje sie powietrze, gdzie moze byc przyczyna, mial ktos z was taki problem.. dodam ze filtr paliwa ostatnio wymienilem. czy to ze dostaje sie powietrze moze powodowac , ze czasami musze go dluzej pokreciec??? a czasami pieknie pali od pierwszego.
pozdrawiam i czekam na waszą pomoc.
gryfit44
wlasnie zakladajac filtr nie dalem tych czarnych uszczelek, ale powiem szczerze ze zabardzo nie wiem gdzie je wcisnac, bo jak juz wloze przewody do "rurek" to nie widze tam mozliwosci zeby te uszczelki wsadzic tam, bo i tak ciasno wchodzą te przewody.
[ Dodano: 04 Paź 2009 20:11 ]
ok juz wiem o co chodzi z tymi uszczelkami, mam nadzieje ze jak zmienie je to probleem zniknie, serdeczne dzieki za rady
[ Dodano: 04 Paź 2009 20:11 ]
ok juz wiem o co chodzi z tymi uszczelkami, mam nadzieje ze jak zmienie je to probleem zniknie, serdeczne dzieki za rady
- krzysbiker
- Mały gagatek
- Kontakt: