MKIV dokladka tylna V6
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
MKIV dokladka tylna V6
witam ma moze ktos numer seryjny tylnej dokladki zderzaka od golfa v6 z wycieciem na koncowki wydechu ??? i czy ona pasuje do zderzaka US ?????
Masz szkic z ETKi
A czy będzie pasowała do zderzaka US..
Wiesz, chętnie zamienię się z Tobą zderzakami, a do mojego na 100% będzie pasowała
A czy będzie pasowała do zderzaka US..
Wiesz, chętnie zamienię się z Tobą zderzakami, a do mojego na 100% będzie pasowała
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
U kolegi GETem cena na dziś ok. 256zł co w porównaniu z ceną zwykłej (211zł) nie jest dużo.AJM pisze:A ze sie tak wtrace, wie ktoś jaki może byc koszt takiej dokładki? Bo na allegro dostac jest prawie niemozliwe
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Shmatan a Ty jaką masz? Bo u mnie jest standardowa, gdzie nie ma miejsca na wydech. Fakt, że u mnie rury są do dołu zagięte.Shmatan pisze:Występowała może tylna, ale ze schowanym wydechem?
Wg Etki dokładka od V6 ma inny numer, więc czymś się musi różnić. Sam się zastanawiałem czym, bo jakoś nie dostrzegłem różnicy.
-
- Nowicjusz
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: