jaki akumulator do GOLF IV tdi 110km AHF ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
jaki akumulator do GOLF IV tdi 110km AHF ?
jaki akumulator do Gollf IV tdi 110km AHF ? czy wystarczy 62Ah 540A ?
Ostatnio zmieniony pt paź 16, 2009 19:35 przez seebaastiiaans, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
kolego ja polecam BANNER !! oczywiscie 74ah 680A
widze ze jestes z łodzi to skocz sobie do firmy AUTOS - czesci do samochodów ciezarowych - http://www.autos.com.pl/czesci.html - ja od 2 latek mam taki akul i smigam na nim bez problemu, koledze polecilem i tez nie nazeka
widze ze jestes z łodzi to skocz sobie do firmy AUTOS - czesci do samochodów ciezarowych - http://www.autos.com.pl/czesci.html - ja od 2 latek mam taki akul i smigam na nim bez problemu, koledze polecilem i tez nie nazeka
andryu VW GOLF IV 1.9 TDI PD
to bylo 3lata temu i teraz to bedzie jego 4 zima, ceny niepamietam ale ok100-150 wiecej niz centra i jedno co powiem to wart swej ceny, pamietacie mrozy w styczniu zaraz po nowym roku? tylko ja, brat(tez ma molla) i kilku innych sasiadow z okolicznych blokow odpalalismy bez pomocy kabli linek itp.maly_torun pisze:Jaka cena ? ...antojuja pisze:75ah 640a Moll taki mam ja w/g katalogu zima 0 problemu
-
- Forum Master
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Centra futura +
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
panowie nie dziwi mnie wcale ze nie znacie firmy MOLL, tez jej nie znalem do czasu, popytajcie fachowcow z prawdziwego zdazenia o nia, ta firma montuje te aku fabrycznie do np. porsche, mg, i teraz moge sie pomylic ferrari lub maseratti, wiec to nic dziwnego ze nie kazdy ja zna bo to sa auta elity a te aku tylko jeden gosc ma u mnie w miescie i z tego co wiem niemial jeszcze reklamacji, tak samo z olejami LIQUI MOLY tez u nas ich niema a ja na nim smigam tez od tego goscia, sa poprostu firmy dobre lecz u nas slabo reklamowane
Cyt.. Akumulatory Niemieckiej firmy MOLL montowane są na pierwsze wyposażenie do takich aut jak AUDI ,VW,BMW,MERCEDES .Model m3 to najwyższa półka wśród akumulatorów w 100% hermetycznie zamknięte z wieczkiem duplex na przykładzie modelu 74 Ah P+ do silników diesla o pojemnościach od 1,6 do 2,0 jak również do silników benzynowych o pojemności do 3,0 L. Cena 271złantojuja pisze:panowie nie dziwi mnie wcale ze nie znacie firmy MOLL, tez jej nie znalem do czasu, popytajcie fachowcow z prawdziwego zdazenia o nia, ta firma montuje te aku fabrycznie do np. porsche, mg, i teraz moge sie pomylic ferrari lub maseratti, wiec to nic dziwnego ze nie kazdy ja zna bo to sa auta elity a te aku tylko jeden gosc ma u mnie w miescie i z tego co wiem niemial jeszcze reklamacji, tak samo z olejami LIQUI MOLY tez u nas ich niema a ja na nim smigam tez od tego goscia, sa poprostu firmy dobre lecz u nas slabo reklamowane
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON