Tylko?PiterGOLF pisze:ma być dobrze
I oby tak było długi czasPiterGOLF pisze:Co do podłużnic to Czarny w swoim ma zrobione identycznie i narazie mu nic nie pęka
Moderator: G0 Karcio
Generalnie to była taka akcja, ze nie zdążyłem sie dogadać z lakiernikiem co z ta maska robić (czy wymieniać czy szpachlować), jak przyjechałem ostatnio do lakiernika to juz była wyszpachlowana. Wspomniałęm mu że dużo tego troche, ale on powiedział ze bedzie ideał, a wiec powiedziałem "zobaczymy..." Pozatym tylko maska jest taka na reszcie budy nie ma tyle szpachli no moze troche w komorzeK I L L E R pisze:Tylko?PiterGOLF pisze:ma być dobrze
I oby tak było długi czasPiterGOLF pisze:Co do podłużnic to Czarny w swoim ma zrobione identycznie i narazie mu nic nie pęka
No kolego z tynkiem to poszedłem na maxa...-adek pisze:no kolego z tynkiem to poszedłeś na maxa
sam wrzucałeś silnik, będe robił podobnego swapa i przerażają mnie kabelki.....
Rzucasz mi jakieś aluzje, poprostu zapytałem.....PiterGOLF pisze:No kolego z tynkiem to poszedłem na maxa...
Co do silnika to proponuje poczytać co nieco, przemyśleć, zastanowić się, a pózniej pisać czy chcesz takiego swapa czy nie...
naszczeście maska jest elementem wymiennym... i całego projektu mi to nie rozpieprzy...-adek pisze:Rzucasz mi jakieś aluzje, poprostu zapytałem.....PiterGOLF pisze:No kolego z tynkiem to poszedłem na maxa...
Co do silnika to proponuje poczytać co nieco, przemyśleć, zastanowić się, a pózniej pisać czy chcesz takiego swapa czy nie...
Prowadzę nie od dziś firmę zajmującą się lakiernictwem samochodowym i przemysłowym, powiem tak: jak robisz to auto dla siebie to robisz wielki błąd tyle tynku daje się tylko w sytuacji gdy auto idzie na sprzedaż, tym bardziej pamiętaj że jest to maska..... element który nagrzewa się od silnika, trzaskasz nią, otwierasz..... szpachla popęka szybciej niż Ci się wydaje...
co do mojego swapa bądź spokojny.
Troche kabli bedzie pod błotnikiem i troche zostanie w komorze. Musiałem jakoś nie ogarnąć ze to ty bo znajomym zawsze odpisuje.Semianek pisze:w jaki sposob bedziesz prowadzic kable z komory ?pod blotnikiem ??
no i dzieki ze akurat na mnie trafilo i mi nie odpisales na priva choc wiem z czym sie porywam i jakie sa tego koszta...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości