Passat B5 kombi By Falla_x - 145km - 325NM - SPRZEDANY
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
fajny passek nic nie napisałeś tu o nawigacji (chyba że nie zauważyłem), a wydaje mi się że masz antenę dachową z modułem GPS (?) u mojego ojca w B5 fl jest identyczna i auto jest od nowości wyposażone w fabryczną nawi. Chyba że u Ciebie jest to związane z telefonem.
http://www.chronlakier.pl - folie ochronne do ochrony lakieru samochodowego ChronLakier.pl
tak antena jest od telefonu ale mam wyjscie pod nawi mysle nad ramka na 2 dniy i jakas nawigacja alb ewentualnie jakims radykiem 2 din ale to sie zobaczy jeszcze w trakciekacper87 pisze:Chyba że u Ciebie jest to związane z telefonem.
chromu na zderzaku z przodu juz nie ma , narazie szykuje sie do zalozenia tylnych lamp od paska poliftowego , pozniej orginalna soczewka na przod , na wiosne 17" i moze jakies -30mm
nie wiem jeszcze co z tym drewnem czy zmieniac czy zostawic , chetnei bym zorbil sobie ramke z drapanego aluminium
W sobotę odbylo sie moje weselicho forumowi koledzy ze Skierniewic i Łowicza zorganizowali mały spocik , dostalismy VW misiaka
Ostatnio zmieniony sob paź 03, 2009 16:42 przez falla_x, łącznie zmieniany 3 razy.
Jeżeli odkop można zrobić. W Passacie polecam sprawdzić moduł komfortu. Niemcy jak robili tego Passata to było trochę niedociągnięć. Moduł jest o ile pamiętam pod nogami pasażera. W zimę lub deszczowe dni tam jest mokro a moduł jest słabo zabezpieczony. Np u mnie w Passku moduł nawala tzn Alarm na drugie włączenie działa. Polecam sprawdzić styki. Najlepszym rozwiązaniem jest przenieść moduł pod deskę rozdzielczą.falla_x pisze:wlasnie powiedzcie mi co nalezalo by na wstepie poprawicmatys27 pisze:Dopracuj wszystkie nie doskonałości
Wiem, że to jest nudne ale taka prawda. U mnie w Passku to nawala więc jeśli można to pomogę.
Ps Niedługo wrzucam foty swojej limuzyny
- Kocioł DCG
- Użytkownik
telefon to nokia z centralka pod kierownica wkladam tam karte sim i telefon jest w pelni funkcjonalny dziala tylko z kartami eraKocioł DCG pisze:jak to jest z tym telefonem? ja mam tylko interfejs w podlokietniku i nic więcej. Mogę to jakoś wykorzystać czy po prostu fabryka to włożyła zakładając, że ktos będzie sobie dokładał jakiś zestaw głośnomówiący?
- Kocioł DCG
- Użytkownik
to ja albo mam tylko interfejs w podłokietniku albo nie potrafię znaleźć tej centralki...falla_x pisze:telefon to nokia z centralka pod kierownica wkladam tam karte sim i telefon jest w pelni funkcjonalny dziala tylko z kartami eraKocioł DCG pisze:jak to jest z tym telefonem? ja mam tylko interfejs w podlokietniku i nic więcej. Mogę to jakoś wykorzystać czy po prostu fabryka to włożyła zakładając, że ktos będzie sobie dokładał jakiś zestaw głośnomówiący?
Jak ona wygląda?
kostia pisze:,liczę na ciut lepszy wynik od ciebie
powodzenia , ja jestem bardzo zadowolony ba nie mam slow na to co zrobil z mego auta , jesli robisz chips samym programem rub to z glowa uysy moze ci wyciagnac 200km ale nie oto chodzi , mysle ze chodzi oto tez zeby w miare dlugo i bezpiecznie sie przemieszczac ja np. juz czuje przyrost mocy w postaci padajacego wewnetrzengo przegubu , poporstu to co ejest juz oslabone przy mocnijeszym kopie polecji w niedlugim czasie
Ostatnio zmieniony pn paź 19, 2009 18:08 przez falla_x, łącznie zmieniany 1 raz.
dzis przyszła paczuszka z lampionkami od B5 FL trzeba bedize troche porzeźbić bo mocowania sa inne i inny uklad elektryki ale damy rade :vw:
czeka mnei teraz wymiana przegubu wewnetrznego , zawieszenia ehhh kolejna kasa tym bardizej ze zawiecha lemfordera to tylko 1600zl :/ no chyba ze jakies master sporty za 550zl ??
czeka mnei teraz wymiana przegubu wewnetrznego , zawieszenia ehhh kolejna kasa tym bardizej ze zawiecha lemfordera to tylko 1600zl :/ no chyba ze jakies master sporty za 550zl ??