Vw Sharan 1996r. 2.0 - Moduł komfortu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Vw Sharan 1996r. 2.0 - Moduł komfortu
Witam koledzy. Mam takie pytanie. Ile kosztuje naprawa modułu komfortu w Sharanie? Orientuje sie ktoś? Czy ten moduł ma coś wspólnego z centralnym zamkiem? bo ostatnio mi sie coś popierzyło, i nie chodzi centralny...A może wie ktoś gdzie w Rzeszowie lub okolicach ktoś naprawia takie moduły albo centralny?A i jeszcze jedno. Wg schematu w prawych przednich drzwiach znajduje sie jakiś przełącznik lub przekaźnik który jest opisany jako S987 na którym jest napisane RESET i SET(30A). Czy może mi ktoś powiedzieć czy ma to coś wspólnego z niedziałaniem centralnego zamka?z góry dziekuje za odp. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz paź 25, 2009 22:38 przez VwAudiManiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Vw Sharan 1996r. 2.0 - Moduł komfortu
jesteś pewien że moduł padł,może wina leży gdzie indziejVwAudiManiak pisze:Witam koledzy. Mam takie pytanie. Ile kosztuje naprawa modułu komfortu w Sharanie? Orientuje sie ktoś? Czy ten moduł ma coś wspólnego z centralnym zamkiem? bo ostatnio mi sie coś popierzyło, i nie chodzi centralny...A może wie ktoś gdzie w Rzeszowie lub okolicach ktoś naprawia takie moduły albo centralny?z góry dzięki za odp;) pzdr;)
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM