łożysko tył mk2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Ma być zachowana czystość. Bieżnie wybijesz delikatnie śróbokrętem, deliktnie naokoło żeby gniazd nie uszkodzić. Wbijasz poprzez stare bieżnie, na nią jeszcze kwałek czegos płaskiego i też z wyczuciem. Lepsza prasa ale obejdzie się. Nowe simeringi oczywiście. Nie ma tam wielkich trudności
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Ja wymieniałem łożyska 2 tyg temu i dokładnie zapłacilem za niemieckie 74zl w Interze, moj wujek wymienial i kupil za 30zl jakies japonskie na dwie strony. Wybór nalezy do Ciebie. Mozesz miec jeszcze problem przy sciaganiu częsci bębna bo szczeki wyrabiaja tam blache i rant powstaje ale dwa scobokrety i mlotek powinny dac rade. Mi dwie strony zajeły 2h ahas smar to daj ŁT do łożysk tocznych i jak koledzy mowia nie żałuj sobie. Powodzenia
Docieplenia, ogólne roboty remontowo budowlane!!!
- Paweł Marek
- V.I.P.
hahahah.....ten klin to samoregulator o którym pisałem w jednym z pierwszych postów !!!!! i przesuwa sie go w góre robiac dzwignie w dół śrubokretem !!!!!!! ........czytać posty plisssssssss............
...niewiem, nieznam się, nieumiem...wiekszość wychodzi z założenia że tak jest lepiej...iii mają racje !!!!
trzeba ten klin podnosić od strony tylnej belki(są tam takie otwory w które wkłada się srubokret)martini44 pisze:hahahah.....ten klin to samoregulator o którym pisałem w jednym z pierwszych postów !!!!! i przesuwa sie go w góre robiac dzwignie w dół śrubokretem !!!!!!! ........czytać posty plisssssssss............
...
dobra dobra juz ja sie przekona co jest latwiej nie wiem czy jest sens robic fotoporade z tej wymiany? aparat w sumie mam... ale czy sie przyda komus? no i po drugie - skoro bede to robil pierwszy raz....to jak moge komus doradzac:P chociaz jak bede robil to moze pokazecie jakie bledy zrobilem, co ewentualnie ktos inaczej powinien zrobic...
===slucham tylko najlepszej muzy, jezdze autem najlepszej marki===
(O===vw===O)
(O===vw===O)