[ mk3 GTI EDITION ] by micab
Moderator: G0 Karcio
Czyli tak zle rzeczywiscie sie nie jezdzi skoro po raz drugi decydujesz sie na ''16 Ja letnie opony mam na aluskach ''14 i na pewno bede je wymienial jak w wakacje zarobie kaske Na ''14 zaloze opony zimowe, a na nowych letnie, a te zimowe co mam teraz to w *#cenzura#* sie pozbede bo to stalowki ''13 i wygladaja na golfie komediowo!
STOP dziurom na drogach!!!
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
koncepcja felg się zmieniła, nie będzie porschaków, trochę szukałem i dość ciężko trafić taką kombinację szerokości jak chciałem, dlatego kupiłem inne koła, które myślę będą równie dobrze wyglądać, dwuczęściowe skręcane bbs od 20jahre edition, po kilku zabiegach będą się trochę różniły od fabrycznych
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
- barteKKK03
- V.I.P.
- Rafaello155
- Ma gadane
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
takie oto alusy kupiłem:
musze jeszcze zrobić dystanse do nich bo ET jest aż 43, pomalować środek na czarno i śrubki pochromować
musze jeszcze zrobić dystanse do nich bo ET jest aż 43, pomalować środek na czarno i śrubki pochromować
Ostatnio zmieniony sob lut 18, 2006 14:45 przez micab, łącznie zmieniany 1 raz.
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,
Zajebiste te aluski są ...micab pisze:takie oto alusy kupiłem:
http://img.photobucket.com/albums/v394/ ... 4bdd1e.jpg
- Rafaello155
- Ma gadane
Jakbym miał takie fajne alusy to też bym nie mógł sie doczekać założenia... Dziwne, że tak długo wytrzymujesz A tak na serio to konkretnie będzie na nich golf siedział :>
[b][size=134][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21804&postdays=0&postorder=asc&start=0]MK II GTD Special by wilk - sprzedany[/url][/size][/b]