Tak miałem na myśli te "uszy" Jak widać jest więcej użytkowników z tym problemem i temat się rozwija... A odnośnie tej foli to taka gruba przezroczysta?? Ja mam coś takiego na lusterkach - takie "łatki" i na progu tylnego zderzaka" tam gdzie klapa spotyka się ze zderzakiem i faktycznie jest to trwałe.. Powodzeniapoolak2006 pisze:Ale to się reguluje zamkiem w drzwiach ? Bo tymi uszami przy karoserii to chyba nie da rady bo one są na maxa przykręcane.
Obtarcia lakieru powstałe od uszczelek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
-
- Forum Master
A sam to kupowałeś czy już tak było ? Jak kupiłeś to gdzie ? Bo mam lakier (domieszali mi w ASO o dziwo za free :green_fuck:)i gdybym miał tą folie to najpierw malowanie, lakier bezbarwny później i na koniec folia .italiano_83 pisze:A odnośnie tej foli to taka gruba przezroczysta?? Ja mam coś takiego na lusterkach - takie "łatki" i na progu tylnego zderzaka" tam gdzie klapa spotyka się ze zderzakiem i faktycznie jest to trwałe.. Powodzenia
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Ja już miałem to ponaklejane i sam się dziwiłem na początku po co ta folia . Wycięte jest to profi, więc podejrzewam że w ASO poprzedni właściciel to kupił.. Ale na pewno coś podobnego da się kupić.. Tylko cenapoolak2006 pisze:A sam to kupowałeś czy już tak było ? Jak kupiłeś to gdzie ? Bo mam lakier (domieszali mi w ASO o dziwo za free :green_fuck: )i gdybym miał tą folie to najpierw malowanie, lakier bezbarwny później i na koniec folia .
http://moto.allegro.pl/item773589042_za ... folia.html
[ Dodano: 29 Paź 2009 20:59 ]
tu taniej
http://www.allegro.pl/item747903251_bez ... owosc.html
-
- Forum Master
-
- Forum Master
tak ale to na to samo wychodzi. dzrwi mimo ze sa przmocowane do karoserii to i tak nie sa do konca integralna czescia wiec sie ruszaja i rysuja wtedy po lakierzeteż się nad tym zastanawiałem tylko raczej cała karoseria pracuje nie drzwi
[ Dodano: 29 Paź 2009 20:53 ]
slyszale kiedys od lakiernika ze w 3 drzwiowych sie tak nie dzieje-w sensie ze nie az tak bo niby sztywniejsze sa.
[img]http://www.bicker.republika.pl/av.gif[/img]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Teraz jest [b]A6 - APU[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
Był [b]MK4 - AKL[/b]
Teraz jest [b]A6 - APU[/b]
Bedzie [b]MK4 GTTDI[/b]
-
- Forum Master
-
- Nowicjusz
- Kontakt: