wspomaganie siada
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wspomaganie siada
Witam. Mam problem ze wspomaganiem od kilku dni. Sprawa wygląda tak, przyszły przymrozki i gdy odpalam zimne auto słysze jak pompa wyje a,przy skręcie w prawo czy w lewo jeszcze bardziej jęczy, olej się pieni i wybij go z pod korka zbiornika . Zrobie parę kilometrów auto się za grzeje i wszystko wraca do normy. Nadeszły znów cieplejsze dni problem znikł. Dziś była zimna noc i problem znów mam taki sam. I nie wiem czy to olej stracił właściwości? czy pompa siada? czy holera wie co jeszcze?
Re: wspomaganie siada
Jeżeli przy skręceniu na maxa w prawo lub w lewo, czas najwyższy i to bezzłocznie na wymiane pompy...nie czekajmario pisze:Witam. Mam problem ze wspomaganiem od kilku dni. Sprawa wygląda tak, przyszły przymrozki i gdy odpalam zimne auto słysze jak pompa wyje a,przy skręcie w prawo czy w lewo jeszcze bardziej jęczy, olej się pieni i wybij go z pod korka zbiornika . Zrobie parę kilometrów auto się za grzeje i wszystko wraca do normy. Nadeszły znów cieplejsze dni problem znikł. Dziś była zimna noc i problem znów mam taki sam. I nie wiem czy to olej stracił właściwości? czy pompa siada? czy holera wie co jeszcze?
pzdr