[mk2]Problem z wentylatorem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2]Problem z wentylatorem
Witam - Kupilem golfa II, raz zagotowal mi sie - okazalo sie ze bezpiecznik od wentylatora jest spalony, zmienilem i wentylator działał bez przerwy, nawet jak auto stoi zimne - wiec zaczolem go wlanczac poprzez wkladanie i wyciaganie bezpiecznika . Dzis wlozylem bezpiecznik i wentylator nie zadziałał ( bezpiecznik dobry ) czego moze to byc wina ?
Ostatnio zmieniony ndz lut 19, 2006 23:08 przez teede, łącznie zmieniany 1 raz.
zobacz czy nie jest zwalony przekaznik... pozdro
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Nie termostat lecz wyłącznik termiczny. Powinien być wkręcony do chłodnicy w dolnej części, po lewej strony auta (od kierowcy). Wcześniej zrób próbę "na krótko " jak radzą koledy, ew. możesz też sprawdzić czy kostki są dobrze założone.caros11 pisze:moze termostat który załacza wiatraka całkiem zeswrował i wkoncu rozłoczył
. Tak sądziłem, ale nie każdy może wiedzieć , że myślałeś tak a nie inaczej. Sprostowałem co by kolega nie wymienił termostatu.Większość jednak bierze pod uwagę to co jest napisane, a nie to co ktoś miał na myśli. Ale mylić się jest rzeczą ludzką. Nie była to złośliwość.caros11 pisze:bodzio_j, Nie termostat lecz wyłącznik termiczny.Własnie to miałem na mysli