montaz soczewy w FK h7+h7
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
montaz soczewy w FK h7+h7
siemka mam plan zamontowac soczewy w moich FK h7+h7 soczewa tylko na swiatla mijania do tego mam hida 6000K. jaka soczewe najlepiej urzyc??? jak dobrze zamontowac ja w odblysniku po wycieciu jego czesci do soczewy zeby to mialo rece i nogi ???
mk_tre
rzezba rzezba rzezba....
soczewak dowolna od krótkcih swiatel.. tylko pomysl czy jest sens
wydasz kase narobisz sie a lampa bedzie wygladac np zblizona do in.pro z soczewka od razu.. czy nie lepiej sprzedac te lampy i kupic in.pro?
soczewak dowolna od krótkcih swiatel.. tylko pomysl czy jest sens
wydasz kase narobisz sie a lampa bedzie wygladac np zblizona do in.pro z soczewka od razu.. czy nie lepiej sprzedac te lampy i kupic in.pro?
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- RafaelloW007
- Forum Master
-
- Użytkownik
mam rozumiec ze mowisz tak o FK bo jesli tak to kolego w bledzie jestes chciazby z tego wzgledu ze klosz to maja szklany w 100% i jakosc wykonania bdb.mowisz za marny grosz hee spoko powodzenia zyczekasztan_TDI pisze:MK_TRE, byle nie te Aniołki z plastkowym kloszem za marny grosz.
MAPET, kurcze no wlasnie o to chodzi ze soczewy mam za free mozna powiedziec tylko jak to z glowa zrobic chodiz mi jak zamocowac pozadnie ta soczewe
mk_tre
to jest rzezba i jak nie imasz sie takich robot to odbusc.. z tym laczyc sie bedzia malowanie lampy w sordku oraz przeorbienie tylu obudowy ... jak uwazasz
MAPET, tzn tak taki robót sie nie boje o lakierowaniu tez spore pojecie mam i wiem co i jak zrobic chodzi mi tylko oto zeby ktos doradzil mi jak zamontowac soczewe po wycieciu tylnej czesci odblysnika zeby ona nie latala jak zyd po pustym sklepie heee czego mozna uzyc zeby ja osadzic na miejscu uparlem sie na to ja nie wiem co doradzcie cos koledzy
soczewy mam 14 cm dluga jest od strony filtra powietrza nie ptrzeszkadza bo puche mam wywalona od strony aku tez mam spory zapas wysokosc ok 7 z kawalkiem i tak jak pisze chodzi tylko oto mocowanie
soczewy mam 14 cm dluga jest od strony filtra powietrza nie ptrzeszkadza bo puche mam wywalona od strony aku tez mam spory zapas wysokosc ok 7 z kawalkiem i tak jak pisze chodzi tylko oto mocowanie
mk_tre
nikt ci nie powie jak to zamontowac bo kazda lampa i soczewka to indywidualana rzezba
dzieki za powyzsze odp.
nie bede zakladal nowego tematu tylko napisze tu moze to glupie pytanie ale czym rózni sie przetwornica od zestawu HID pod palnik H7 od przetwornicy do bixenonu na palnik D2S??? czy sama przetwornica jest taka sama a rózni sie wiaskami lecazymi do zarnika czy czyms jeszcze????
nie bede zakladal nowego tematu tylko napisze tu moze to glupie pytanie ale czym rózni sie przetwornica od zestawu HID pod palnik H7 od przetwornicy do bixenonu na palnik D2S??? czy sama przetwornica jest taka sama a rózni sie wiaskami lecazymi do zarnika czy czyms jeszcze????
mk_tre