pompka do plynu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- harrikson
- Mały gagatek
pompka do plynu
Witam od jakiegos czasu niewiem co sie stalu nie leci mi plyn do spryskiwaczy do przodu ,tyl działa ok pompka podaje bo slychac co sie stalo z przodem,ktos na forum pisze ze mógł wytrzec sie ten mikrostyk na tym przelaczniku co podaje na przod ,jak ciagne do siebie,jest to mozliwe?jakies sugestie,prosze o pomoc,pozdro
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
teeez tak moze byc jak słychac pompke , to dzida pod maske , posprawdzac droznosc wezyków, zalamanie , moze na kroccu przepuszcza, moze wogole spadł, moze pekło cos wazne zeby pompha chodziła a jak nie to cos po stronie elekryki i wysokich napięc89Bartezz pisze:może masz tak że po zamknięciu maski wężyk się załamuje i nie puszcza płynu
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- yopablo_2007
- Nowicjusz
- Kontakt:
w samochodzie masz dwie pompki jedna przy zbiorniczku z przodu i jedna po prawej stronie w bagażniku jeśli nie podaje ci przodu to wykręć ja ona jest jedynie wsadzona w ten zbiornik na płyn rozkręć popsikaj WD 40 i powinna działać
[ Dodano: 09 Lis 2009 18:58 ]
Zgadza Sie ... i weź od babci igle w spróbuj przedkac te miejsca z których płyn wylatuje HAha nawet nie wiem jak to nazwać no to na masce :D:D
[ Dodano: 09 Lis 2009 18:58 ]
guti pisze:89Bartezz pisze:, posprawdzac droznosc wezyków, zalamanie
Zgadza Sie ... i weź od babci igle w spróbuj przedkac te miejsca z których płyn wylatuje HAha nawet nie wiem jak to nazwać no to na masce :D:D