ukiloki pisze:Rav81, napisz jakie masz immo w swoim aucie, jesli immo2 to nie potrzebujesz starego pinu
raczej immo 3Rav81 pisze:1J0 920 806 G
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
tak szczerze mówiąc to czekam na Ciebie, ukiloki, trochę rozjaśnił mi temat ale zegary to projekt na zimię i mam dużo czasu zwłaszcza, że w swoim golfie mam pełny FIS (teraz jestem na etapie pasowania obudów)Rav81 pisze:co robisz ze wskazaniem prędkościomierza?
dzisiaj zmieniałem olej i zastanowiło mnie że kontrolka od ciśnienia oleju dość szybko gaśnie, powiem więcej zaświeca się po przekręceniu kluczyka i gaśnie po 3sek niezależnie czy silnik jest odpalony czy nie (ale z tego co znalazłem w instrukcji to jest prawidłowe zachowanie)18025 - Glow Plug Pre-Heat Indicator (K29): open or Short fo Ground
cieply silnik czy zimny ?korfanty pisze:Na biegu jałowym ciśnienie wynosiło ok 1.6bara ale jak dodałem gazu na 2 tyś
czym to mierzyłeś jesli można zapytać ? i również czy na rozgrzanym silniku czy po dłuższym postoju ?korfanty pisze:Dodatkowo się uspokoiłem bo ciśnienie przy 2tys obrotów książka podaje że nie powinno być niższe niż 2bary, u mnie jest 3.8bara
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 197 gości