5000 zl na modyfikacje golfa vr6
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
5000 zl na modyfikacje golfa vr6
witam mam tako kase chce przyinwestowac w silnik 2.8 vr6
co moge za to zrobic ??
czy jakis komplet kompresor
czu lepiej jakies nieduze mod podnaszace moc silnika
czy jakis chip tuning
mysle o przyroscie ok 30 km moze ktos doradzi
czy lepiej uzbierac jeszcze 5 i za 10 kupic jakis dobry zestaw turbo
co moge za to zrobic ??
czy jakis komplet kompresor
czu lepiej jakies nieduze mod podnaszace moc silnika
czy jakis chip tuning
mysle o przyroscie ok 30 km moze ktos doradzi
czy lepiej uzbierac jeszcze 5 i za 10 kupic jakis dobry zestaw turbo
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
stozek wydech sportowe swiece i kable tak na powaznie doprowadzenie go do serii i przegladniecie przed modami wciagnie ta kase a o modach zapomnij....Passat944 pisze:Chyba jednak trochę przesadzacie. Za 5 tys można już zrobić kilka ładnych modów jeśli ktoś jest kumaty i zdobi samemu. Oczywiście zakładam, że autor tematu ma auto doprowadzone do zdrowej serii
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
-
- Nowicjusz
golf dopracowany. chodzi juz tak jak powinien wymienione wszystkie czesci eksploatacyjne swiece kable filtry sonda itp. pisze tu koles ze moge sobie kable swiece itp to powiem mu jak jest debilem za przeproszeniem i kuouje czesci w sieciach typu inter cars car serwis to placi za swiece po 60zl za kable 600zl sonda 400-600 a jak sie ma glowe to sie poszuka churtowni ktora za 1/3 ceny to sprzeda .sam pasek klinowy w inter cars 163 a w hurtowni ad stachura 37zl ch
chodzi mi o jakis male mod zwiekszajace o ok 20 km a za 10 tys to mozna chyba jakis zestaw turbo kupic i zalozyc
chodzi mi o jakis male mod zwiekszajace o ok 20 km a za 10 tys to mozna chyba jakis zestaw turbo kupic i zalozyc
za przeproszeniem, debilem jest koles ktory bierze sie za tuning vr6 miejac 5tys:) i nie wymieniając podstawowej rzeczy jaka jest rozrząd. Za 5 tys to mozna sobie isc na lody z dziewczyną a nie brac sie za uturbianie vr-a:) :green_fuck: ps kupując chińskie tanie zamienniki czesci mocy nie podniesisz:)
Dej mu Sywek!! EE ni ma czym...
Tjunink musi byc!!!!
aaaale urwał!!!! musialo cos byc!!
Tjunink musi byc!!!!
aaaale urwał!!!! musialo cos byc!!
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zbyszekptaszek, a ile kosztuje kpl rozrzad komplet pierscieni panewek itp??? debilem jest ten kto chce rzezbic motor gryzniety zabkiem czasu bez ruszenia podstaw... i nie mowimy tu o posranym 6dpk ktory ad stachura jest tak wytrzymaly ze po 2 miesiacach jest po nim... wykmin to ze brakuje ci kolo 10kpln
[ Dodano: Sro Lis 11, 2009 21:46 ]
p.s. zakladajac ze kazdy r trzyma kolo 155 ps to zysk o 20 ps da jego doprowadzenie do serii czyli wymiana rozrzadu pierscionkow remont glowicy
[ Dodano: Sro Lis 11, 2009 21:46 ]
p.s. zakladajac ze kazdy r trzyma kolo 155 ps to zysk o 20 ps da jego doprowadzenie do serii czyli wymiana rozrzadu pierscionkow remont glowicy
Ostatnio zmieniony śr lis 11, 2009 22:44 przez evolution, łącznie zmieniany 1 raz.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
Ostatnio na allegro widziałem takie coś http://www.allegro.pl/item796207968_vw_ ... 500km.html ale coś przy tani pewnie made in China..
www.proturbo.com.pl
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wiecej... plus poskladanie tego plus wystrojenie plus kupno nowej nie chinskiej turbiny ktora nie rozpadnie sie po miesiacu....krisu919 pisze:a gdzie reszta ??????????
która będzie kosztowała jeszcze 5 tys :green_fuck:
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- olafart
- Corrado VR6 VSR
- Kontakt:
zbyszekptaszek, koledzy mają dużo racji, ale ja napiszę Ci cos od siebie- może trochę pomoże:
mając 5koła, zakładając że masz zdrowa serię (powiedzmy te 170KM), poszukaj w DE kolektora Schricka (zakładam, że VSRa nie dostaniesz, bo temat jest dość ciężki- 1000szt na świecie- ale jakby był, to bierz w ciemno). Kompletny kolektor Schricka, wystrojony (a w zestawie dostajesz masę gratów, trzeba dodać!) powinien Ci dać te kilkanaście KMów
myślę, że to byłoby dosyć rozsądnie wydane kilka tyś. PLNów.
Jeśli trochę kasy Ci jeszcze by się znalazło to wałki Schricka (podobno do "zwykłej", miejskiej jazdy wystarczą już 268st) i wtedy strojenie. na tych dwóch rzeczach powinieneś wyjść z 20koni (cały czas zakładam że tymi >170KM dysponujesz na starcie).
pozdr- myślę ,zę do myślenia Ci jakoś dałem
[ Dodano: 12 Lis 2009 22:53 ]
generalnie to obawiam sie, że to tylko słomiany zapał, jak w 90% sie zdarza na tym forum przy tego typu pytaniach, ale jeśli nie, i jeśli znasz się trochę na rzeźbieniu (jeśli chcesz się bawic w tjuny to chyba powinieneś ) to masz temat na przemyślenie- powyższe graty łatwo znaleźć nówki (trudniej używki ale też są)
mając 5koła, zakładając że masz zdrowa serię (powiedzmy te 170KM), poszukaj w DE kolektora Schricka (zakładam, że VSRa nie dostaniesz, bo temat jest dość ciężki- 1000szt na świecie- ale jakby był, to bierz w ciemno). Kompletny kolektor Schricka, wystrojony (a w zestawie dostajesz masę gratów, trzeba dodać!) powinien Ci dać te kilkanaście KMów
myślę, że to byłoby dosyć rozsądnie wydane kilka tyś. PLNów.
Jeśli trochę kasy Ci jeszcze by się znalazło to wałki Schricka (podobno do "zwykłej", miejskiej jazdy wystarczą już 268st) i wtedy strojenie. na tych dwóch rzeczach powinieneś wyjść z 20koni (cały czas zakładam że tymi >170KM dysponujesz na starcie).
pozdr- myślę ,zę do myślenia Ci jakoś dałem
[ Dodano: 12 Lis 2009 22:53 ]
generalnie to obawiam sie, że to tylko słomiany zapał, jak w 90% sie zdarza na tym forum przy tego typu pytaniach, ale jeśli nie, i jeśli znasz się trochę na rzeźbieniu (jeśli chcesz się bawic w tjuny to chyba powinieneś ) to masz temat na przemyślenie- powyższe graty łatwo znaleźć nówki (trudniej używki ale też są)