przekladka silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
przekladka silnika
witam znalazlem na alledrogo silnik ajm z passata i jeden z audi a4 wczesniej w borze posiadałem tez 1.9 ajm ale nie wiem czy jesli oznaczenie silnika jest takie samo czy moze roznia sie one mocowaniami łapami no bo przeciez a pasku i audi jest montowany wzdluznie a w borce poprzecznie
[ Dodano: Sro Lis 11, 2009 13:23 ]
nikt nic nie wie???
[ Dodano: Sro Lis 11, 2009 13:23 ]
nikt nic nie wie???
[img]http://images2.fotosik.pl/183/0795be97b173c65b.jpg[/img]
Gobo wybacz ... ale chyba łap silnika na klej nie dołączysz nie mów ,że nie ma spawania bo parę swapów już widziałem w życiu...Gobo90 pisze:łapy montujesz swoje z bory wszystko pasuje p&p nie ma mowy o jakimś spawaniu czy cos.. trzeba przełożyć tez miskę smok i parę pierdołek innych
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Skoro silnik ma taki sam kod literowy to blok silnika jest dokładnie taki sam. więc są w nim otwory pod łapy do mocowania wzdłuznego w audi i pasku i są miejsca pod mocowania poprzecznego do golfa czy bory.silniki bedą rózniły sie jedynie osprzetami, rurami i innymi pierdołkami bo w zdłuznym siłą rzeczy rozmieszczenie musi byc inne. Wzdłuzne często maja wisko, poprzeczne tego nie mają, wyprowadzenie przewodów IC będa inne.