MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
Nie jest fanem chromowanych felg, zdecydowanie bardziej podobaja mi sie wypolerowane. Dzisiaj zdarlem farbe ze wszystkich kol, niedlugo zaczne polerowac je papierem sciernym. Mysle zaczac od 400 papieru a potem 600,800,1000,1500,2000 I 2500. Napewno nie zrobie wszystkiego w tydzien ale mysle ze na nowy rok ebada juz gotowe.pczerniej pisze:ojj to czeka Cię sporo pracy , ale efekt będzie powalający !!! życze wytrwałościKaeROeS pisze:przez zime zedre cala farbe ze srodkow i wypoleruje wszystko.
p.s a nie myślałeś o chromowaniu/niklowaniu ?
KaeROeS za projekt rewelacja cos pieknego
Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
To jak kolega przyjedzie do Jasła to proszę o jakąś płytkę z fotkami . Po niku Marcinie powinieneś wiedzieć kto piszeKaeROeS pisze:Cudo moze nie predko bedzie w Jasle ale ja bede w czerwcu wiec mozemy sie spotkac, wypic jakies piwko.*Bania* pisze:Witam kolegę z Jasła! Mam nadzieję że kiedyś zobaczę to cudo na żywo!!
Wiem wiem kto pisze. Co tam slychac? Jak tam Rajdzik? Jak przyjade napewno jakies fotki przywioze.JacekK1986 pisze:To jak kolega przyjedzie do Jasła to proszę o jakąś płytkę z fotkami . Po niku Marcinie powinieneś wiedzieć kto piszeKaeROeS pisze:Cudo moze nie predko bedzie w Jasle ale ja bede w czerwcu wiec mozemy sie spotkac, wypic jakies piwko.*Bania* pisze:Witam kolegę z Jasła! Mam nadzieję że kiedyś zobaczę to cudo na żywo!!