witam was koledzy mam takie pytanie czy tłumik z golfa III 2.0 16V GTI bedzie dało sie wsadzić do mojego golfa III 1.8 75 koni i nie bedzie jakich kolwiek komplikacji z montażem i późniejszymi jakimiś ukrytymi nieprawidłowościami.
teraz mam tjuningowy owalny a ryczy jak ...
i czy ten tłumik z GTI dwururka zagięta w dół daje jakiś inny efekt albo zwykła seria??
dokładnie takie coś chce wsadzić
Czy tłumik z 2.0 GTI spasuje do 1.8 75KM??
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Nowicjusz
Czy tłumik z 2.0 GTI spasuje do 1.8 75KM??
Ostatnio zmieniony ndz lis 15, 2009 20:19 przez fredziu1964, łącznie zmieniany 2 razy.
\ \/ /
\/\/ GOLF II
\/\/ GOLF II
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
to jest tłumik z TDIfredziu1964 pisze:i czy ten tłumik z GTI
da radę problem możesz mieć ze średnica rury a tłumikiem końcowym , reszta powinna pasowaćfredziu1964 pisze:witam was koledzy mam takie pytanie czy tłumik z golfa III 2.0 16V GTI bedzie dało sie wsadzić do mojego golfa III 1.8 75 koni i nie bedzie jakich kolwiek komplikacji z montażem i puźniejszymi jakimiś ukrytymi nieprawidłowościami.
fredziu1964 pisze:puźniejszymi
fredziu1964 pisze:duł
Ostatnio zmieniony ndz lis 15, 2009 20:04 przez pczerniej, łącznie zmieniany 2 razy.
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
-
- Użytkownik
- Kontakt:
z tego co sie orientuje tlumik z gti ma wygieta koncówke o 45% a od TDI jest mocniej wygieta...
Co do Twojego zapytania czy bedzie pasował to w 1.4./1.6/1.8 tlumik koncowy jest przy katalizatorze i pomiedzy koncowym a srodkowym jest kawałek rury ktora to łączy... a w TDI/GTI srodkowy jest zaraz przy koncowym i one sie lacza bezposrednio..
Musisz wejsc pod autko i zobaczyc co jest u Ciebie bo jakk masz sportowy to pewnie musisz mniec jakos pozmieniny uklad...
W oryginale tak wyglada koncowy do 1.8
http://photos03.allegroimg.pl/photos/or ... /805584913
Co do Twojego zapytania czy bedzie pasował to w 1.4./1.6/1.8 tlumik koncowy jest przy katalizatorze i pomiedzy koncowym a srodkowym jest kawałek rury ktora to łączy... a w TDI/GTI srodkowy jest zaraz przy koncowym i one sie lacza bezposrednio..
Musisz wejsc pod autko i zobaczyc co jest u Ciebie bo jakk masz sportowy to pewnie musisz mniec jakos pozmieniny uklad...
W oryginale tak wyglada koncowy do 1.8
http://photos03.allegroimg.pl/photos/or ... /805584913
"Miałem kiedyś ja malucha lecz przesiadlem z niego sie... teraz Golfiem 3 śmigam"