Zalezy jakie sa rozmiary. One sa juz 5x100 czy bedziesz adaptery uzywal? Moze jakies wieksze ranty by sie zalozylo na nie?Dzigit84 pisze:Hehe mam 39 przod 40 tyl teraz tylko jaki dystans wlozyc?
MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
Dzigit84, do takiego et mysle 30mm dystans byłby dobry, a co do rsow to byłe auto jojo z cultstyle.pl posiada takowe wypolerowane z kazda szczelina
Rothenburg cultstyle 09'11'13
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Spoko wyglada ta maska..mogles tez te pomaranczowe kierunki wyczyscic.Dzigit84 pisze:Odebralem autko jutro sesja zdjeciowa a narazie cos na zachete [url=http://images50.fotosik.pl/229/7c710604cb156001med.jpg]Obrazek[/URL]
-
- Gadatliwa bestia
KaeROeS pisze:Zalezy jakie sa rozmiary. One sa juz 5x100 czy bedziesz adaptery uzywal? Moze jakies wieksze ranty by sie zalozylo na nie?Dzigit84 pisze:Hehe mam 39 przod 40 tyl teraz tylko jaki dystans wlozyc?
Myslalem nad wiekszym rantem ale jak narazie zostawie tak jak jest. Felgi sa w trakcie rozwiercania I jeszcze ich nie mam wiec jak zaloze to zobacze jaki bedzie efekt czy dac szersze czy moze zostwic jak jest. Narazie poplynalem pare kola na malowaniu I felgach wiec trzeba jakos dziure budrzetowa zalatac.
Wszystko zalezy jak beda siedzialy..moje np. od poczatku nie przechodzily przez tylne hamulce wiec musialem dac 10mm dystanse. Jesli zamowilem felgi z RB wheels to szykuje sie ze bedzie musial odnawiac ranty, wszystkie felgi co oni sprzedaja sa uzywane. Moje byly tak *#cenzura#*, poobdzierane ze gdybym nie mial zamaiaru ich zmieniac na wieksze to niewiem co bym zrobil. Na ich zdjeciach wszystkie felgi wygladaja idealnie a w rzeczywistoci jest odwrotnie.Dzigit84 pisze:KaeROeS pisze:Zalezy jakie sa rozmiary. One sa juz 5x100 czy bedziesz adaptery uzywal? Moze jakies wieksze ranty by sie zalozylo na nie?Dzigit84 pisze:Hehe mam 39 przod 40 tyl teraz tylko jaki dystans wlozyc?
Myslalem nad wiekszym rantem ale jak narazie zostawie tak jak jest. Felgi sa w trakcie rozwiercania I jeszcze ich nie mam wiec jak zaloze to zobacze jaki bedzie efekt czy dac szersze czy moze zostwic jak jest. Narazie poplynalem pare kola na malowaniu I felgach wiec trzeba jakos dziure budrzetowa zalatac.
Akurat moje byly tak ze tyl nie przeszedl a przod bez problemu hehe. Co do felg to tylko Cie ostrzegam, ja juz 2 razy zamowilem felgi z RB i za kazdym razem ranty byly cale przezarte rdza. Jesli tylko nie ebda obdarte to nic sie nie dzieje. Odnowic ranty jest bardzo prosto.Dzigit84 pisze:Skoro nie przeszly przez tyl to co dopiero przod. Stary nie strasz z tymi felami bo sie zalamie.