[mk4 Golf] Sebek; 1,9 TDI ASZ; LB9A; Bora front.
Moderator: G0 Karcio
- beny841
- Użytkownik
- Auto: MK1
- Silnik: 1.9
a sie zastanawiałem gdzie to auto się zapodziało
a tu widzę niefart był po prostu
ale jak widać zadrapanie podstawa "tjuningu" nowy lakierek, kółka
Bolf był ładny teraz też jest bardzo ładny ,
zrobiony cały ze smakiem, i co ważne jest niepowtarzalny,
choć jeśli mogę to, jak dla mnie szkoda ze klamki nie usunąłeś z klapy i tego znaczka czy co to jest to czarne kółko, bo i tak jak listy usuwałeś to spawałeś i szpachlowałeś, to tak na szybko te dwie rzeczy mi nie leżą
a Emilce dużo lepiej do twarzy w czarnym w przeciwieństwie do BOLFA
a tu widzę niefart był po prostu
ale jak widać zadrapanie podstawa "tjuningu" nowy lakierek, kółka
Bolf był ładny teraz też jest bardzo ładny ,
zrobiony cały ze smakiem, i co ważne jest niepowtarzalny,
choć jeśli mogę to, jak dla mnie szkoda ze klamki nie usunąłeś z klapy i tego znaczka czy co to jest to czarne kółko, bo i tak jak listy usuwałeś to spawałeś i szpachlowałeś, to tak na szybko te dwie rzeczy mi nie leżą
a Emilce dużo lepiej do twarzy w czarnym w przeciwieństwie do BOLFA
mój klekot http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=864968#864968
Sebek, kurcze... dawno a może nawet nigdy nie widziałem tak profesjonalnego tuningu Czapki z głów i Zakres modyfikacji jest naprawdę olbrzymi- szacuneczek Artykuł w VW Trends obczytany już kilka razy
Poziom tego auta powala... Masakrator
Poziom tego auta powala... Masakrator
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
-
- Forum Master
Witam, wszystkich wczoraj będąc przejazdem w Białymstoku widziałem glfika na żywo jest naprawdę zajefajny. Szkoda, że w ostatniej chwili zauważyłem, bo bym z bliska obejrzał, a tak tylko tył i lewy bok widziałem. Jak będę następnym razem to już wcześniej będę szukał miejsca do parkowania dużego auta. Pozdrawiam.
Tomek