[MK IV] REGULACJA ELEKTRYCZNA LUSTEREK .

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

tomaszfido
Nowicjusz
Nowicjusz

[MK IV] REGULACJA ELEKTRYCZNA LUSTEREK .

Post autor: tomaszfido » sob lis 21, 2009 17:15

WITAM WSZYSTKICH.MAM PYTANIE ODNOŚNIE REGULACJI LUSTEREK.JAK NA PRZEŁACZNIKU MAM USTAWIONE NA LEWE LUSTERKO TO CHODZĄ 2 ,A JAK NA PRAWE TO TYLKO PRAWE.NIE WIEM CZY TAK POWINNO BYC.JEST TO NOWY PRZEŁĄCZNIK Z PASKA ZFUNKCJĄ GRZANIA LUSTEREK ,ZAMIAST ,,0,,.CZY TA FUNKCJA DZIAŁA NIEZALEŻNIE OD TYLNEJ SZYBY.PROSZĘ O PODPOWIEDZI.

pavulon78
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: pavulon78 » sob lis 21, 2009 17:54

Tak ma być. Lewe jest regulowane razem z prawym. Przydatne jak np. obniżasz lusterka aby dokładnie zaparkować tyłem.

Awatar użytkownika
Haki
_
_
Kontakt:

Re: [MK IV] REGULACJA ELEKTRYCZNA LUSTEREK .

Post autor: Haki » sob lis 21, 2009 18:20

tomaszfido pisze:WITAM WSZYSTKICH.MAM PYTANIE ODNOŚNIE REGULACJI LUSTEREK.JAK NA PRZEŁACZNIKU MAM USTAWIONE NA LEWE LUSTERKO TO CHODZĄ 2 ,A JAK NA PRAWE TO TYLKO PRAWE.NIE WIEM CZY TAK POWINNO BYC.JEST TO NOWY PRZEŁĄCZNIK Z PASKA ZFUNKCJĄ GRZANIA LUSTEREK ,ZAMIAST ,,0,,.CZY TA FUNKCJA DZIAŁA NIEZALEŻNIE OD TYLNEJ SZYBY.PROSZĘ O PODPOWIEDZI.
Tak na wstępie to muszę Ci powiedzieć ,że na forum się nie KRZYCZY a co do 2 pytania = to lusterka chodzą ok , a grzanie włączasz włącznikiem od ogrzewania tylnej szyby.
Ten przełącznik z Paska chyba nie będzie działał jak należy.... ale mogę się mylić.

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google

MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”