nie wierz we wszystko, co mówią w ASO, bo "daleko nie zajedziesz"bambi001 pisze:aso mowilm mi gosc ze do disla na pompie mozna to lac, i ze raz zalali podobny srpdek do silnika na comon rail to mowil ze potem wszytskie lały
Diesel a kleen-flo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ale dzwonilem po rozmowie z goscie do mojego mechaniora i to samo mi powiedział wiec wiesz... zreszta kazdy ma swoje zdanie, ale ja poslycham mechaniora bo tak jak mowil poki nic ci sie nie dzieje nie pakuj chemi w silnik... poprostu gosc w sklepie szukal kupca i tyle..mettenos pisze:nie wierz we wszystko, co mówią w ASO, bo "daleko nie zajedziesz"bambi001 pisze:aso mowilm mi gosc ze do disla na pompie mozna to lac, i ze raz zalali podobny srpdek do silnika na comon rail to mowil ze potem wszytskie lały
[ Dodano: 24 Lis 2009 17:31 ]
w jaki sposob spuszczasz wode z filtra???Haki pisze:Ja do siebie też leje trochę jagodzianki i jest ok .. poza tym - spuszczam wodę z filtra i nic się nie dzieje. Jak napisał kolega wyżej - chcesz to lej ,,, zaszkodzić raczej nie powinieneś ..
ja mam taka biała duza srobe z rurka, czyli mam ja jakos popuscic czy?? i paliwo nia tez bedzie lecialo prawda??mettenos pisze:w zależności od rodzaju filtra - jedne mają śrubę upustową na dole a jeżeli jest wkład to trzeba czyścić przy jego wymianiebambi001 pisze: w jaki sposob spuszczasz wode z filtra???
Odkręć i pozwól by chwilkę On z wodą (jeśli była ) wyciekła. Zakręcasz .. i po sprawiebambi001 pisze:ja mam taka biała duza srobe z rurka, czyli mam ja jakos popuscic czy?? i paliwo nia tez bedzie lecialo prawda??mettenos pisze:w zależności od rodzaju filtra - jedne mają śrubę upustową na dole a jeżeli jest wkład to trzeba czyścić przy jego wymianiebambi001 pisze: w jaki sposob spuszczasz wode z filtra???
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Żadna tam abstrakcja to życie w czystej postaci.. i sposoby na radzenie sobie z problemami...Porfiry pisze:właśnie rozmawiam z człowiekiem który jeździ dieslem od lat i mówi żeby na bak wlać litr benzyny i też nic nie stanie się... Jak dla mnie jest to abstrakcja...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google