MK IV 2.8 V6 Turbo+Nitro by Daniel1d
Moderator: G0 Karcio
- Maciek23
- Forum Master
Zgadza sie Taka mala sugestia ktra rzucila mi sie w oczy ( albo mi sie zdawalo ) zebys przepolerowal klosze z przodu bo strasznie sa zasniedziale i troche lipnie to wyglada. A tak golfik rzuca sie w oczy No i ciala dalem ze nie uderzylem do Ciebie zebys pokazal jakie to uczucie 4sek do setki z fotela pasazera Ale moze jeszcze bedzie okazja
Ostatnio zmieniony śr gru 02, 2009 23:33 przez Maciek23, łącznie zmieniany 2 razy.
Może brudne tylko byłyMaciek23 pisze:Taka mala sugestia ktra rzucila mi sie w oczy ( albo mi sie zdawalo ) zebys przepolerowal klosze z przodu bo strasznie sa zasniedziale i troche lipnie to wyglada.
Teraz to może być okazja na poniżej 4s do setkiMaciek23 pisze:No i ciala dalem ze nie uderzylem do Ciebie zebys pokazal jakie to uczucie 4sek do setki z fotela pasazera Ale moze jeszcze bedzie okazja
www.proturbo.com.pl
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
Raz nim tyle jechałem i nawet nie zauważyłem tej prędkości oczywiście zależy od drogi jak by to było na zwykłej drodze to prędkość by było na pewno czuć A to była droga ekspresowa..Na dobrej drodze bardzo prędkości nie czuć już kilka razy zdarzyło mi się jechać obwodnicą nie patrząc na licznik bardzo wydawało mi się że jadę nie za szybko patrze na licznik a to 270km/hmbwiejska12 pisze:To przy takiej prędkości pewnie przed oczami rozdzielczość tracisz ??
www.proturbo.com.pl
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: