VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt:
heheh no coż Karol, szare padło tylko dobrze na fotach wychodzi ; D Tona Photoshopa i wyglada jak auto hahahahah
Ostatnio zmieniony śr paź 21, 2009 22:28 przez Hidden_Lucas, łącznie zmieniany 1 raz.
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Pozdro dla kolegi z DG
widziałem autko na żywo, spotkaliśmy się jakiś miesiąc temu przypadkiem w centrum ale zapomnieliśmy się wymienić nickami forumowymi
Auto przekozackie o czym wspominałem ze 100 razy oglądając na żywo nie da się koło niego przejechać obojętnie to pewne...
może i mnie się w końcu uda założyć własny temat... ehh
pozdro!
widziałem autko na żywo, spotkaliśmy się jakiś miesiąc temu przypadkiem w centrum ale zapomnieliśmy się wymienić nickami forumowymi
Auto przekozackie o czym wspominałem ze 100 razy oglądając na żywo nie da się koło niego przejechać obojętnie to pewne...
może i mnie się w końcu uda założyć własny temat... ehh
pozdro!
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
konrad141, dzięki
r4q, u mnie przymierzone srebrne dekle byly raz moze dwa góra trzy razy i w zasadzie to o nich zapomniałem by załozyć na dłuższy czas opcja na czarnym mi tak pasowała ze nie myslalem o zmianie
patGTI, dzięki konkurencja to juz nie jest bo sterczy jak koza chcąc oszczedzic gwinta na zime majac serie do dyspozycji wyciągnąłem zawias
mcsym, zostawić cię na chwilę i obrucic sie w nie te strone co potrzeba a ty juz musiales robic zdjęcia
Hidden_Lucas, twoja robota wiec wiesz
stolniczkow, pamiętam tak wspominales dzięki zrobiles w swoim co miales zrobić
powoli rusza sie w tym kierunku rok przeleżały wystarczy dziękijedrekk pisze:ale ja sie nie moge doczekac kół co tak lezą u ciebie i czekają.....
r4q, u mnie przymierzone srebrne dekle byly raz moze dwa góra trzy razy i w zasadzie to o nich zapomniałem by załozyć na dłuższy czas opcja na czarnym mi tak pasowała ze nie myslalem o zmianie
..:VoyteQ:.., był to spontan padał deszcz pogoda pokazywała co innego zaryzykowaliśmy pojechaliśmy na miejscu okazał sie że to poligon pod paint balla na który wkroczyłem i szybko musiałem sie uwinąć po czym pomyślałem o tobie ze moglem sie skontaktować ze bede opłukałem auto na bp dalej padało nie chcelismy moczyć sprzetu to do domu i bez zdjec z krakowa ale trip był..:VoyteQ:.. pisze:ogłeś powiedzieć, że będziecie, w krakowie nie tylko stara cementownia nadaje się na zdjęcia
patGTI, dzięki konkurencja to juz nie jest bo sterczy jak koza chcąc oszczedzic gwinta na zime majac serie do dyspozycji wyciągnąłem zawias
mcsym, zostawić cię na chwilę i obrucic sie w nie te strone co potrzeba a ty juz musiales robic zdjęcia
testy air ride trwają, no i miske sie wyklepie badz wymieni :green_fuck:mcsym pisze:w dodatku krzywe:
Hidden_Lucas, twoja robota wiec wiesz
stolniczkow, pamiętam tak wspominales dzięki zrobiles w swoim co miales zrobić
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt:
- Hidden_Lucas
- Drivers Wanted
- Kontakt:
mcsym, ło ty draniu! Ty też byłeś! Poza tym zimno było i Krzysiek z nami w ogóle nie gadał! Poza tym wczoraj to Wy razem siedzieliście w aucie więc kto tu kogo
Hidden_Lucas, a Ty nie odpisujesz na smsy to po co mam do Ciebie dzw00nić?
Hidden_Lucas, a Ty nie odpisujesz na smsy to po co mam do Ciebie dzw00nić?
Ostatnio zmieniony ndz lis 01, 2009 13:17 przez Spojler, łącznie zmieniany 1 raz.
Mk2 ABF Open Air: viewtopic.php?f=98&t=77443&p=773176#p773176
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
grzesiu ale po co nie widze takiej potrzeby to auto ma inne priorytety teraz niz wizualizacja jakaś na zimę!greq pisze: wez mo pomysle nad jakims setupem na zime by jenak nie byl taki nijaki ;]
to byl spontanHidden_Lucas pisze:ej vwosie i szpojlery czemuscie to nie powiedzieli ze na spota jedziecie do kato?
mcsym, z tego co pamiętam to tyś ganiał po kibelkach ze szpojlerem :green_fuck: Spojler, no nie badz zazdrosny do wczoraj co innego bylo wazniejsze
coś sie nowego dzieje w temacie? Jaki model alessio na sezon 2010?
w sumie trzeba przewertowac vwvortex, tam wiecej fotek Twojego parcha niz tutaj
w sumie trzeba przewertowac vwvortex, tam wiecej fotek Twojego parcha niz tutaj
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt: