Audi A4 1.8T by kkkubek
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Audi A4 1.8T by kkkubek
Audi A4 1.8T by kkkubek
Poprzednie projekty:
Marka: Audi
Model: A4 B6
Moc: 150 KM
Pojemność: 1781cm³
Moje nowa autko po sprzedaniu bylej Audi i Golfa MK1, powiedzialem sobie ze juz nic nie bede robil przy nowym autku ale chyba z tej choroby nie ma mozliwosci sie wyleczyc Stwierdzilem ze jakies drobne zmiany musza byc, chociaz cos malego zeby mozna bylo sie pokazac na zlocie i dalej imprezowac ze znajomymi, w planach jest minimalne zwiekszenie mocy na jakies 180km do tego skromne kolo 18-19 cali zobaczymy co sie uda znalesc i chce wcisnac tutaj tym razem nie gwint tylko cos wygodniejszego jesli chodzi o zawias ma byc air ride, zobaczymy co z tego wyjdzie ale mam nadzieje ze do sezonu uda sie jakos to ogarnac zeby mozna bylo polatac po zlotach
Foty zrobione na szybko wieczorem, pogoda beznadziejna do tego robilo sie juz ciemno wiec szalu nie ma ale mniej wiecej widac jak audiczka wyglada
Pozdrawiam -kkkubek
Poprzednie projekty:
Marka: Audi
Model: A4 B6
Moc: 150 KM
Pojemność: 1781cm³
Moje nowa autko po sprzedaniu bylej Audi i Golfa MK1, powiedzialem sobie ze juz nic nie bede robil przy nowym autku ale chyba z tej choroby nie ma mozliwosci sie wyleczyc Stwierdzilem ze jakies drobne zmiany musza byc, chociaz cos malego zeby mozna bylo sie pokazac na zlocie i dalej imprezowac ze znajomymi, w planach jest minimalne zwiekszenie mocy na jakies 180km do tego skromne kolo 18-19 cali zobaczymy co sie uda znalesc i chce wcisnac tutaj tym razem nie gwint tylko cos wygodniejszego jesli chodzi o zawias ma byc air ride, zobaczymy co z tego wyjdzie ale mam nadzieje ze do sezonu uda sie jakos to ogarnac zeby mozna bylo polatac po zlotach
Foty zrobione na szybko wieczorem, pogoda beznadziejna do tego robilo sie juz ciemno wiec szalu nie ma ale mniej wiecej widac jak audiczka wyglada
Pozdrawiam -kkkubek
Ostatnio zmieniony sob maja 15, 2010 18:51 przez kkkubek, łącznie zmieniany 6 razy.
NORD-VAG.PL
Pierwszy miałem już okazje obejrzec auto na zywo, mimo ze wyglad w 99% seryjny auto prezentuje się niezwykle atrakcyjnie, uroku dodaja mu felgi i kontrastujące z czarnym lakierem srebrne relingi dachowe, jeżeli dojda do tego w przyszłości jakies wieksze felgi oraz dobra gleba to będzie kocur jakich mało powodzenia w modach
Moje POLO --> viewtopic.php?f=91&t=206393" onclick="window.open(this.href);return false; <-- zapraszam :)
new rims --> BACK TO THE BLACK
- szczypior
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Pffffff paszczur straszny jak cos sie zmieni to bedzie auto do przełkniecia ale tak to lipny model, wszystko w srodku trzeszczy i tylko nagłosnienie Bose daje rade i moze jeszcze tylko te 2 rurki z tyłu dobrze wygladaja
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1585111#1585111][size=167] Byłe G T I[/size][/url]
-
- Ma gadane
No wkońcu pokazałeś tą perełkę tutaj !! Patrząc po poprzednich twoich projektach kkkubek to audica będzie równie dobrze sie prezentowała !!
Takiemu autku to nic nie potrzeba jak tylko airride i do tego dobry felunek A felga będzie napewno gruba, bo coś tam wspominałeś mi kiedyś co planujesz hehe.
A ja tak zapytam skoro będzie airride to może BBS RS 17" jakiś szeroki ? Na zlotach ładnie wtedy sie ja położy a na drodze nie będzie żadnego problemu z jazdą
Dawaj więcej zdjęć !! Silnika, wnętrza itp.
Czekam na pierwsze mody !
pozdrawiam
Takiemu autku to nic nie potrzeba jak tylko airride i do tego dobry felunek A felga będzie napewno gruba, bo coś tam wspominałeś mi kiedyś co planujesz hehe.
A ja tak zapytam skoro będzie airride to może BBS RS 17" jakiś szeroki ? Na zlotach ładnie wtedy sie ja położy a na drodze nie będzie żadnego problemu z jazdą
Dawaj więcej zdjęć !! Silnika, wnętrza itp.
Czekam na pierwsze mody !
pozdrawiam
Moje cabrio: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2090034#2090034
2007>1/4 mili Dajtki,
2008>VAGtreffen, VW Mania,
CDN.
2007>1/4 mili Dajtki,
2008>VAGtreffen, VW Mania,
CDN.
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
no nad alu pewnie muszisz pomyslec zeby cos ciekawego wlozyc ..... mam fajna 18stkw z s8 jak by cie interesowala w bialej perle
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
kkkubek, co prawda wolalbym w przyszlym sezonie na zlotach poogladac odpicowane mk1 z vr6 podmaska w Twoim wykonaniu, ale audi tez napewno bedzie warte uwagi. Trzymam kciuki zebys plany zrealizowal do nast sezonu ;p pzdr
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
Super a4 i nawet ma ładne kółka
no i silnik jak najbardziej odpowiedni
powodzenia w modzeniu, program na pewno Ci się przyda bo 150km na taką budę to trochę mało
no i silnik jak najbardziej odpowiedni
powodzenia w modzeniu, program na pewno Ci się przyda bo 150km na taką budę to trochę mało
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Dzieki wszystkim za komentarze
Rafalek114 dzieki za propozycje pomysle sobie chociaz nie ukrywam ze szukam felgi w innym stylu
Gary spokojnie w bagu duzo miejsca wiec wszystko sie zmiesci na zlocik Ma byc tylko butla i kompresor, chociaz moze uda sie to schowac w dziure od zapasowki bo jest bardzo duza
Mr_Exclusive mocy napewno bedzie wiecej, ale to najwczesniej tak w lutym pewnie
Co do felg z audi sa na handel
Zmian moze malo ma byc w audi ale bede sie staral robic foty i opisy na biezaco
Rafalek114 dzieki za propozycje pomysle sobie chociaz nie ukrywam ze szukam felgi w innym stylu
Gary spokojnie w bagu duzo miejsca wiec wszystko sie zmiesci na zlocik Ma byc tylko butla i kompresor, chociaz moze uda sie to schowac w dziure od zapasowki bo jest bardzo duza
Mr_Exclusive mocy napewno bedzie wiecej, ale to najwczesniej tak w lutym pewnie
Co do felg z audi sa na handel
Zmian moze malo ma byc w audi ale bede sie staral robic foty i opisy na biezaco
Ostatnio zmieniony ndz gru 06, 2009 16:10 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL