MK3 1,6 gaśnie zaraz po zapaleniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 1,6 gaśnie zaraz po zapaleniu
Witam ! Mam pytanko cos mi się ostatnio stało z golfem po nocy od pewnego czasu jak chce odpalić to odpali, ale zaraz gaśnie! Nigdy wcześniej tak nie robił a teraz jak jest silnik zimny jak go odpalę to zaraz musze mu gazu dąć żeby nie zgasł po wciśnięciu na chwile gazu wszystko jest Oki i jusz więcej nie gaśnie ! Co się mogło stać ? Jaka może być tego przyczyna ! Golf III 1,6
ja mam takie objawy że na zimnym ciężko odpalić, później potrafi zgasnać, ledwo trzyma niskie obroty i gaśnie podczas jazdy<na wolnych>. Dodatkowo ciągle włącza mi sie wentylator chłodnicy. Podejrzewam ze będzie to czujnik temperatury chłodnicy ale wsumie miałem zadać pytanie czy ktoś nie wiem co to może być.
[ Dodano: Wto Lut 28, 2006 21:50 ]
Dodam jeszcze że gdy juz jade i mi zgaśnie to bardzo ciężko go odpalić i potrafi sobie nawet wystrzelić.
Mam też pytanko poza tematem: Jak zamontować odcięcie pompy paliwowej
-MKIII 1,6 100KM `97r. LPG-
[ Dodano: Wto Lut 28, 2006 21:50 ]
Dodam jeszcze że gdy juz jade i mi zgaśnie to bardzo ciężko go odpalić i potrafi sobie nawet wystrzelić.
Mam też pytanko poza tematem: Jak zamontować odcięcie pompy paliwowej
-MKIII 1,6 100KM `97r. LPG-