jakie mody przeszedł?Terpis pisze:160 KM 200 Nm
MK III GTI 2.0 8v 115KM czy 20. 16v 150KM
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
emilson, wszystko rozchodzi się o to jak jest LPdż zamontowane. Mało jest fachowców co się znają na robocie . Dlatego jak bym kupił VR6 to też bym go na LPdż przerobił, ale tak jak piszesz...
.emilson pisze:sa zwolenicy i przeciwnicy
nie każdemu podchodzi telepanie TDI bo jak napisałeśemilson pisze:Jesli chcialbym auto oszczedne z dobrymi osiagami to kupilbym TDI a nie 16V zagazowane
emilson pisze:sa zwolenicy i przeciwnicy
jeżeli się przesiadłeś z mk2 1.6 to się nie dziwię, ale poczekaj jakiś czas a zacznie Tobie mocy brakować .Terpis pisze:Kolego mało powiedziane ,, kula ,, to dzik Ci co sie orientuja to wiedza kto byl poprzednim właścicielem autka
Jesli takie beda odczucia zaczniemy dalej modzik pod maska myslalem o waleczkach 276/276 i jak pozowoli kasiora moze jeszcze jakies turbo ale to z biegiem czasu. Narazie to co jest wystarcza w zupelnosci na fajna zabawemarcinas1983 pisze:jeżeli się przesiadłeś z mk2 1.6 to się nie dziwię, ale poczekaj jakiś czas a zacznie Tobie mocy brakować .
-
- Użytkownik
- Kontakt:
ja miałem poprzednio golfa z abf-em i lpg BRC i powiem wam że auto śmigało fajnie do pewnego momentu,fajnie to znaczy można było golfino śmigać z prędkościami dochodzącymi do 230km/h potem tz 60-70k.tys/km coś zaczeło się walić z instalacją! najlepsze było to że nawet kolesie z Czakramu na Maciejki w wawie nie potrafili sobie z tym poradzić!
Nie dawno nabyłem nowe auto również z ABF-em pod maska,tyle że tym razem bez LPG!
pozdro
Nie dawno nabyłem nowe auto również z ABF-em pod maska,tyle że tym razem bez LPG!
pozdro
Ibi 0-100km/h ABF
http://youtu.be/32MQnlPlRL0
http://youtu.be/32MQnlPlRL0
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
w szczegolnosci gdy wtrysniesz faze ciekla lpg w silniku turbo... na zadnej wysokooktanowej benzynce nie osiagniesz tych parametrow co z lpg...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
moje zdanie takie,chcesz oszczednie tdi,bo nawet dobra zapalniczka jest na benzyne
tez podzielam zdanie ze ABF i gaz to jakos niepasuje.tanio-TDI
to moje zdanie jak by mnie sytuacja zmusiła(dojazdy itp) to predzej drugie auto kupie diesla i zostawie sobie abf'a bez gazu niz go zagazuje.
tez podzielam zdanie ze ABF i gaz to jakos niepasuje.tanio-TDI
to moje zdanie jak by mnie sytuacja zmusiła(dojazdy itp) to predzej drugie auto kupie diesla i zostawie sobie abf'a bez gazu niz go zagazuje.
Ostatnio zmieniony sob gru 12, 2009 18:39 przez Duber, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
duber, a co powiesz na to ze na lpg masz gratis plus 25 procent mocy od tego co masz dostepne na pb???
nikt nie mowi o jezdzeniu tanio tylko szybko :green_fuck:
nikt nie mowi o jezdzeniu tanio tylko szybko :green_fuck:
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
w moich silnikach sa jeszcze ciensze i sie nie skarza
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT