Podlaczenie halogenow cd..
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Chyba nie rozumiem ja dołożyć drugi przecież teraz przeciwmgielne tylne włączam po przekręceniu w prawo do świateł mijania i pociągnięciu pokrętła do siebie (wyciągnięci go trochę) i myślalem że aby zapalić przednie przeciwmgielna to w orginalnym przełączniku muszę jeszcze raz cyciągnąc do siebie oprzełącznik. Czy tak nie jest ???? Czy przeciwmgielne z przedu zapala sie inaczej z przełącznika podobnego np. do ogrzewania tylniej szyby ????? Naprawde nie wiem proszę i wyjaśnienie. i przepraszam jeżeli to dla niektórych oczywiste i śmieszne.
jeżeli masz przełącznik mający dwa położenia do przeciwmgielnych świateł toPabloss pisze:Chyba nie rozumiem ja dołożyć drugi przecież teraz przeciwmgielne tylne włączam po przekręceniu w prawo do świateł mijania i pociągnięciu pokrętła do siebie (wyciągnięci go trochę) i myślalem że aby zapalić przednie przeciwmgielna to w orginalnym przełączniku muszę jeszcze raz cyciągnąc do siebie oprzełącznik. Czy tak nie jest ???? Czy przeciwmgielne z przedu zapala sie inaczej z przełącznika podobnego np. do ogrzewania tylniej szyby ????? Naprawde nie wiem proszę i wyjaśnienie. i przepraszam jeżeli to dla niektórych oczywiste i śmieszne.
przeciw mgielne przednie działają przy właczonych światłach
po pociągnięciu przełącznika do siebie o jeden skok włączasz światła przeciwmgielne przednie, drugi skok to światło przeciwmgielne z tyłu.
pozdrawiam Dominik
KUPIĘ:
- klapę tylną MK3 kombi najlepiej w kolorze LC3L
KUPIĘ:
- klapę tylną MK3 kombi najlepiej w kolorze LC3L
- ben29
- Ma gadane
- Kontakt:
Witam,
chodzi Ci o prezekaznik czy przelacznik??
jesli o przelacznik to chcac wlaczac halogeny przednie musisz miec przelacznik dwuskokowy, Ty jak piszesz masz jednoskokowy,
majac juz wlasciwy przelacznik - wlaczasz halogeny przednie w pierwszym skoku przelacznika, w drugim swieca przednie i tylne. Mowa oczywiscie o oryginalnym podlaczeniu.
i to cala filozofia.
pozdr.
chodzi Ci o prezekaznik czy przelacznik??
jesli o przelacznik to chcac wlaczac halogeny przednie musisz miec przelacznik dwuskokowy, Ty jak piszesz masz jednoskokowy,
majac juz wlasciwy przelacznik - wlaczasz halogeny przednie w pierwszym skoku przelacznika, w drugim swieca przednie i tylne. Mowa oczywiscie o oryginalnym podlaczeniu.
i to cala filozofia.
pozdr.
Arcturus pisze:Jaki to ma byc przekaznik?? Powie mni ktos??