Montaż tempomatu w MK4 TDI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Chłopaki mam mały problem z montażem tempomatu a mianowicie nie wiem do jakiej kostki podłączyć sterowanie tempomatu w NEW BEETLU!!! Myślałem że to są bardzo podobne instalacje ale zdjęcie ze strony drugiej czarnej kostki kolegi SETI nie pasuje mi do kostki czarnej w BEETLU ( Chodzi o to że piny są zupełnie w innej kolejności )
Proszę was o jakąś instrukcje jak to podłączyć bym mógł cieszyć się tempomatem
Czekam na info
Proszę was o jakąś instrukcje jak to podłączyć bym mógł cieszyć się tempomatem
Czekam na info
- luki24
- Mały gagatek
- Kontakt:
Panowie zainteresowany tematem postanowiłem na zbliżającą się przerwę świąteczną znaleźć sobie coś do roboty. Nabyłem więc manetkę i wiązkę do tempo. Spraw związanych z elektryką się nie boję bo nie ma w tym nic trudnego, podszybie niedawno rozbierałem więc też lijcik bardziej martwi mnie zdjęcie poduchy z kiery? Jak to bezpiecznie zrobić żeby czasem nie wystrzeliła? Może mi ktoś to opisać? Pozdro
-
- srebrna strzała
- Kontakt:
tempomat u mnie dalej boryka się z problemami, i mam pytanie, która wersja vag-com pozkazuje 3 kolumne wg poniższego
W wersji którą posiadam 3 kolumna jest ukazana %
W wersji którą posiadam 3 kolumna jest ukazana %
Ostatnio zmieniony wt gru 22, 2009 09:23 przez rakutom, łącznie zmieniany 1 raz.
raku
-------------------------------------------------------
Materiały budowlane w Warszawie
-------------------------------------------------------
Materiały budowlane w Warszawie