problem z nagrzaniem silnika ahu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
problem z nagrzaniem silnika ahu
Witam.
Mam problem, mianowicie nie moge nagrzac silnika w moim audi a4 1.9 tdi ahu. Wymienilem termostat juz 2 razy i dalej to samo. Silnik osiaga max 70 stopni i to po przejechaniu 10 km.
Po wlaczeniu ogrzewania temperatura spada do 65 stopni. Zakrylem chlodnice i dalej to samo. Prosze kogos o pomoc, moze ktos juz mial ten problem.
Mam problem, mianowicie nie moge nagrzac silnika w moim audi a4 1.9 tdi ahu. Wymienilem termostat juz 2 razy i dalej to samo. Silnik osiaga max 70 stopni i to po przejechaniu 10 km.
Po wlaczeniu ogrzewania temperatura spada do 65 stopni. Zakrylem chlodnice i dalej to samo. Prosze kogos o pomoc, moze ktos juz mial ten problem.
kupilem najdrozszy jaki byl firmy Vernet. Temeperatura na VAGu pokrywa sie z temepratura na zegarze. No i ogrzewanie slabe. Zapomnialem dodac, ze wczoraj jechalem i silnik osiagnal 90 st, natomiast dzisiaj tylko 70 st po przejechaniu 15 km, a jesli chodzi o dynamike jazdy to mam ciezka noge.
Ostatnio zmieniony ndz gru 20, 2009 15:59 przez dario30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz