jakie swiece żarowe do podgrzewacza cieczy chłodzącej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
jakie swiece żarowe do podgrzewacza cieczy chłodzącej
Witam
Panowie chcę wymienić te trzy swiece żarowe ktorę służą do podgrzewania cieczy chłodzącej czy ktoś z Was wymieniał je kiedyś prosiłbym o podanie symbolu tak żebym mógł je kupić niestety w sklepach nie kumają bazy a w niektórych nawet dziwią się źe coś takiego jest podajcie jakieś namiary dzięki.
Panowie chcę wymienić te trzy swiece żarowe ktorę służą do podgrzewania cieczy chłodzącej czy ktoś z Was wymieniał je kiedyś prosiłbym o podanie symbolu tak żebym mógł je kupić niestety w sklepach nie kumają bazy a w niektórych nawet dziwią się źe coś takiego jest podajcie jakieś namiary dzięki.
-
- Nowicjusz
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
wymiana rozrządów, kompleksowe naprawy
okolice POZNANIA
Info: PW, GG, lub 502 813 462
MOJA CZARNA PEREŁA TDI XX JAHRE
okolice POZNANIA
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Dokladnie takie jak w 1,9 TD np.na tej aukcji http://www.allegro.pl/item832273954_swi ... 2_0_d.html dokładnie takie kupowałem i są identyczne
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
Ta świeca ma wyglądać jak ta na zdjęciu z ETKI,
a jeśli ty założyłeś takie jak na zdjęciu z twojej aukcji to może i pasują , ale na pewno nie są to takie jak powinny być.
nawet numer katalogowy z ETKI i twojej aukcji jest inny. To że pasuje nie znaczy że powinna taka być.
a jeśli ty założyłeś takie jak na zdjęciu z twojej aukcji to może i pasują , ale na pewno nie są to takie jak powinny być.
nawet numer katalogowy z ETKI i twojej aukcji jest inny. To że pasuje nie znaczy że powinna taka być.
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
okolice POZNANIA
okolice POZNANIA
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Gdyby wygladała tak jak ta z etki to nie miałbym jak podpiąć do nich zasilania bo jest na konektory z otworami i nakretki
to nie moja aukcjamariusz75 pisze:na zdjęciu z twojej aukcji
widzę że etka dla ciebie jest jak swiętośćmariusz75 pisze:ale na pewno nie są to takie jak powinny być.
to tylko świece żarowe mają grzać a czy grzeją komorę wstępną w TD eku czy płyn nie robi im to różnicy ,sprawdzone doświadczalniemariusz75 pisze:To że pasuje nie znaczy że powinna taka być.
Ostatnio zmieniony wt gru 22, 2009 00:30 przez munior, łącznie zmieniany 2 razy.
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
- mariusz75
- Forum Master
- Kontakt:
przyznaje 100% racji w tym przypadku nie robi to różnicy.munior pisze:to tylko świece żarowe mają grzać a czy grzeją komorę wstępną w TD eku czy płyn nie robi im to różnicy ,sprawdzone doświadczalnie
DIAGNOSTYKA SILNIKÓW TDI
okolice POZNANIA
okolice POZNANIA
Mam takie świece, jak foto z ETKI czyli świeca żarowa do wstępnego podgrzewania płynu chłodzącego z tego numeru katalogowego
BERU za 54 zł/szt.
jak cos PW lub gg:1740325
BERU za 54 zł/szt.
jak cos PW lub gg:1740325
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 15:01 przez andru, łącznie zmieniany 1 raz.
były ale miały gwint na przykręcenie przewodów zasilających a w Mk4 zakłada się na nie fajki tak jak świece żarowe silnika. Jeśli nie masz podgrzewacza płynu chłodzącego to jest to normalne zjawisko gdyż w podgrzewacz wyposażone są silniki w samochodach przeznaczonych do sprzedaży na rynki krajów o chłodnym klimacie.
Ostatnio zmieniony śr gru 23, 2009 16:19 przez Sztomel, łącznie zmieniany 1 raz.