[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
no ładnie się prezentuje ale jak zawsze mówie tak i powiem teraz - stal na czarno i myśle ze byłoby lepiej
moje byle gti..
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=103949&postdays=0&postorder=asc&start=795
moja była octavia:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=267091&postdays=0&postorder=asc&start=60
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=103949&postdays=0&postorder=asc&start=795
moja była octavia:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=267091&postdays=0&postorder=asc&start=60
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
- przemekkum
- Użytkownik
- Kontakt:
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA
Ze co ... ze jak ... ze jeszcze nie komentowalem ??!!
A wiec porzadna fura. Naprawde wlozone w nia wiele pracy i serca.
Nie bede sie doglebnie rozpisywal.
Podejrzewam ze ne pociesza Cie fakt zalozenia zimowek na stalowkach w obecnym okresie
Dobrze ze nie udalo Ci sie przynajmniej teraz sprzedac Golfiny
Do Zo na Spocie.
A wiec porzadna fura. Naprawde wlozone w nia wiele pracy i serca.
Nie bede sie doglebnie rozpisywal.
Podejrzewam ze ne pociesza Cie fakt zalozenia zimowek na stalowkach w obecnym okresie
Dobrze ze nie udalo Ci sie przynajmniej teraz sprzedac Golfiny
Do Zo na Spocie.
VW GOLF MK IV
pewnie jak większość ludzi z forum ale muszę uczciwie przyznać, że 13' mają swojego wielkiego plusa - duuużo większy komfort jazdyGolf_Ekipa pisze:Podejrzewam ze ne pociesza Cie fakt zalozenia zimowek na stalowkach w obecnym okresie
wiesz co, sam nie wiem, czy się z tego cieszyć, czy żałować... będę musiał zrobić trochę blacharki na wiosnę (niby 2 lata temu była kapitalka, a tu juz zaczyna rudy straszyć) a jak ją zrobię to już nie będę auta sprzedawał...Golf_Ekipa pisze:Dobrze ze nie udalo Ci sie przynajmniej teraz sprzedac Golfiny
Ostatnio zmieniony pn sty 04, 2010 12:32 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Golf_Ekipa
- GOLF BANDA
Hehe to pamietaj zeby ja zrobic
Ja tu nie moge nic sugerowac poniewaz fura jest Twoja, pieniadze Twoje, zachcianki Twoje ale ... moze MK3 stac i mozesz sie nic wozic dla radosci przez co koszty uzytkowania sa malutkie a na codzien miec cos innego . Chociaz jak auto stoi to jest jeszcze gorzej
Mnie tez sie osobiscie bardzo dobrze jezdzi na zimowkach, ale w naszym klimacie na tych zimowkach jezdzi sie jednak ok. 40% roku.
Ja tu nie moge nic sugerowac poniewaz fura jest Twoja, pieniadze Twoje, zachcianki Twoje ale ... moze MK3 stac i mozesz sie nic wozic dla radosci przez co koszty uzytkowania sa malutkie a na codzien miec cos innego . Chociaz jak auto stoi to jest jeszcze gorzej
Mnie tez sie osobiscie bardzo dobrze jezdzi na zimowkach, ale w naszym klimacie na tych zimowkach jezdzi sie jednak ok. 40% roku.
Ostatnio zmieniony pn sty 04, 2010 15:33 przez Golf_Ekipa, łącznie zmieniany 1 raz.
VW GOLF MK IV
żebyście nie myśleli, że auto rozbite czy coś fotka ze spotu dzisiejszego...
poskładałem hokej do kupy (pisałem jakiś czas temu że mi go owinęło wokół koła) - okazało się, że go nie połamało wogóle, mimo wyrwania i obkręcenia wokół koła... jedno co to go porysowało (jak na fotce widać). Ale udało mi się kupić dzisiaj jeszcze jeden więc jest ok - czeka do wiosny
poskładałem hokej do kupy (pisałem jakiś czas temu że mi go owinęło wokół koła) - okazało się, że go nie połamało wogóle, mimo wyrwania i obkręcenia wokół koła... jedno co to go porysowało (jak na fotce widać). Ale udało mi się kupić dzisiaj jeszcze jeden więc jest ok - czeka do wiosny