Dłuższa trasa się szykuje...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ja swojego mk2 kupiłem z okolic Achim-Baden, przyjechal sam,choc na slupkach mnie cofneli za zolte zjazdowki,ale kolezka jechal ze mna laweta jeszcze takze szybki motyw i w Polsce,3 tygodnie=papiery rejestracja, zmiana rozrzadu olejkow i co nieco i sie wybrałem do Anglii. Ponad 2100 w jedna strone i spowrotem, tam zrobilem z 1200, trasa Lublin=Bognor Regis West Sussex. Na trasie tankowalem tylko paliwko i nic wiecej, dolalem z 0,5 Petrygo i nic wiecej,jestem naprawde zadowolony z golfika swojego
do 2 mln !!! troche brakajue..ale nawet jak by byla taka potrzeba to w koncu mamy VW!!! ktore stac na wiele pozdrawiamGitner pisze:Ooojjaaa 2mln km w tydzien.. szok!!! To ty szybciej niz satelita musisz leciec...Shane84 pisze:hehe wyjezdzam gdzies na tydzien nawet wiecej taka obajzdowka pozdroŁuki pisze: 2000tyś km ? ?
to kiedy wrócisz ?
Pozdro
Gitner
ach i przypomniał mi sie mój rajd po Polsce sprzed 5 lat ,4100 km przez 18 dni ,to były piekne dlugie wakacje trasa wiodła : Gliwice ,Kraków,Sandomierz,Kazimierz Dolny,Lublin,włodawa ,Białystok,Mikołajki,Malbork,Ustka .... i ....i skonczyl sie urlop,wiec powrót do Gliwic.Jechałem 20 letnim samochodem (nie VW) i dał rade