Caddy MK1 85r 1.6D ->1.9 TDI by AndreVV (1. str)
Moderator: G0 Karcio
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
BLACK-CABRIO,
Tak sie zastanawiam soczewka bi-xenon do tego super zestaw hid.
Myślałem nad temperaturą światła ok 4300-4500K w sumie to początek białej barwy ale do 6000k jeszcze trochę ,nie wiem czy takie niebieskawe podpasują ...
CO DO FELG jest AS w rękawie na dniach-tygodniach mają sie pojawić STALÓWKI przód 8 cali tył 8,5 ..... gleba styknie jest jakieś -60
I tak mam jazdy z resorami bo mam już je że tak powiem ubite i po przerzuceniu belki (miedzy resorem a belka mam tylko 5mm) opona równa się z nadkolem +osoba na pokładzie i opona w nadkolu , teras wsadziłem gumowe odboje i autko sie opiera na odboju ....
Tak sie zastanawiam soczewka bi-xenon do tego super zestaw hid.
Myślałem nad temperaturą światła ok 4300-4500K w sumie to początek białej barwy ale do 6000k jeszcze trochę ,nie wiem czy takie niebieskawe podpasują ...
CO DO FELG jest AS w rękawie na dniach-tygodniach mają sie pojawić STALÓWKI przód 8 cali tył 8,5 ..... gleba styknie jest jakieś -60
I tak mam jazdy z resorami bo mam już je że tak powiem ubite i po przerzuceniu belki (miedzy resorem a belka mam tylko 5mm) opona równa się z nadkolem +osoba na pokładzie i opona w nadkolu , teras wsadziłem gumowe odboje i autko sie opiera na odboju ....
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
dzisiaj z rana udało mi sie założyć nowe przewody Hamulcowe i bębenki+szczęki + tłoczki +łożyska
tak to mniej wiecej wygląda
jeszcze tylko czekam na pare złączek-kolanko
jeszcze listonosz przyniósł Rozpórkę
+nowy gajgerek temp oleju (mniejsza chłodnica to może sie przydać)
......................................
NAJ NAJ NAJ DLA CAŁEJ EKIPY VWGOLF.PL .. spełnienia marzeń ,planów życiowych jeszcze raz wszystkiego naj , dobrej zabawy do samego rana
tak to mniej wiecej wygląda
jeszcze tylko czekam na pare złączek-kolanko
jeszcze listonosz przyniósł Rozpórkę
+nowy gajgerek temp oleju (mniejsza chłodnica to może sie przydać)
......................................
NAJ NAJ NAJ DLA CAŁEJ EKIPY VWGOLF.PL .. spełnienia marzeń ,planów życiowych jeszcze raz wszystkiego naj , dobrej zabawy do samego rana
Ostatnio zmieniony czw gru 31, 2009 17:38 przez andrew-ziom, łącznie zmieniany 3 razy.
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
MAMY piękny weekend (tylko troche mało śniegu )
w tygodniu walczyłem z sklepem co nieszło sie dogadać co innego kupuję co innego dostaję (straszny burdel w tym archeo mają)
w końcu zakupiłem w IC .
CHŁODNICE
dotarły do mnie też ŁĄCZNIKI
+Amorki na tył GAZ-oil :]
w miedzy czasie bawiłem się jeszcze tylnymi LAMPAMi , są połamane i tak idą do wymiany - wymodziłem coś takiego nowe pozycyjne
( albo dołożę jeszcze 2.paski pionowo w kształt kwadratu i to będzie stop)
w tygodniu walczyłem z sklepem co nieszło sie dogadać co innego kupuję co innego dostaję (straszny burdel w tym archeo mają)
w końcu zakupiłem w IC .
CHŁODNICE
dotarły do mnie też ŁĄCZNIKI
+Amorki na tył GAZ-oil :]
w miedzy czasie bawiłem się jeszcze tylnymi LAMPAMi , są połamane i tak idą do wymiany - wymodziłem coś takiego nowe pozycyjne
( albo dołożę jeszcze 2.paski pionowo w kształt kwadratu i to będzie stop)
Ostatnio zmieniony sob sty 09, 2010 14:06 przez andrew-ziom, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt:
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
wojtek_sari,
mniej wiecej tak to wyglada przy pozycjach
albo przyciemnię i będzie razem z pozycją albo podłącze jako MOCNIEJSZY stop ,
hehe te sniegi i w zeszłym tygodniu dostałem pocałunek w zderzak UFF dobrze ,że mała prędkość i że nie ściągnąłem tego zdesia i haka
wszystko własnie pięknie ale niestety do szczęścia zabrakło dopasowania kolanka (myślałem ze jakoś to sie nagnie dopasuje na gorąco albo co ...)
wiatrak a raczej obudowa ,się maluje jeszcze tylko wężyki do chłodnicy ... albo coś "dosztukować" albo dognę z kwasóweczki
mniej wiecej tak to wyglada przy pozycjach
albo przyciemnię i będzie razem z pozycją albo podłącze jako MOCNIEJSZY stop ,
hehe te sniegi i w zeszłym tygodniu dostałem pocałunek w zderzak UFF dobrze ,że mała prędkość i że nie ściągnąłem tego zdesia i haka
wszystko własnie pięknie ale niestety do szczęścia zabrakło dopasowania kolanka (myślałem ze jakoś to sie nagnie dopasuje na gorąco albo co ...)
wiatrak a raczej obudowa ,się maluje jeszcze tylko wężyki do chłodnicy ... albo coś "dosztukować" albo dognę z kwasóweczki
-
- Forum Master
- Kontakt:
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
Jakoś ten bagażnik średnio pasuje do Caddylacka , bez tych 'progów' w końcu wygląda jak należy. Tył zostaje tak jak jest? Czy planujesz inny zderzak lub "bezzderzak"??
Ostatnio zmieniony śr lut 24, 2010 13:52 przez Piernik, łącznie zmieniany 1 raz.