mnie chodziło o tądaniel1d pisze:To jest muzyka z filmu rocky
a na finał tą:
Moderator: G0 Karcio
mnie chodziło o tądaniel1d pisze:To jest muzyka z filmu rocky
ja tez sorki z OT ale nie moglem sie powstrzymac tutaj audi s8 5.2 i niby szybkie autko i wielki lans ale jak by przyszło co do czego to na swiatelkach taki niepozorny golfik 4 i zdziwienie kiermana audi jak goferek juz stoi na nastepnych swiatlachdack23 pisze:taka ciekawostka co mnie dziś w pracy zaskoczyło :/
przychodzę do firmy a tam na parkingo nowe AUDI s8 v10 5.2 L 3 sztuki ( czarny, szary i srebrny ) o co chodzi ? No i się dowiedziałem, że szefostwo sobie prezent zrobiło na gwiazdkę....piekne auta, hamulce robią mega wrażenie......sorki za OT
arturkw pisze:tutaj audi s8 5.2 i niby szybkie autko i wielki lans ale jak by przyszło co do czego to na swiatelkach taki niepozorny golfik 4 i zdziwienie kiermana audi jak goferek juz stoi na nastepnych swiatlach
corrado-fun To ja Ci powiem, że Ty też możesz się zdziwić jak Ci Daniel wyleci z odcinki bo katalogowo te całe s8 to ma 5,1 do setki a Daniel 4,2, i taki był by finał -corrado-fun pisze:arturkw pisze:tutaj audi s8 5.2 i niby szybkie autko i wielki lans ale jak by przyszło co do czego to na swiatelkach taki niepozorny golfik 4 i zdziwienie kiermana audi jak goferek juz stoi na nastepnych swiatlach
arturkw, to powiem ci że jeszcze byś się zdziwił :green_fuck: w lato testowaliśmy z ojcem i jego kolegami z klubu to z ścigaczem hondy i do 150km/h na budziku to dawał rade z takim przecinakiem (ścigaczem)
fakt sie zdziwilem , dla mnie ten golfik to szlifiera jest :green_fuck: wielki szacun za wkład i osiagi. zwykle seryjne autka sie nie umywaja a miny kiermanow bezcenne:)corrado-fun pisze:arturkw, to powiem ci że jeszcze byś się zdziwił :green_fuck: w lato testowaliśmy z ojcem i jego kolegami z klubu to z ścigaczem hondy i do 150km/h na budziku to dawał rade z takim przecinakiem (ścigaczem)
mbwiejska12 pisze: corrado-fun To ja Ci powiem, że Ty też możesz się zdziwić jak Ci Daniel wyleci z odcinki bo katalogowo te całe s8 to ma 5,1 do setki a Daniel 4,2, i taki był by finał -
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości