uderzyłem przodem, wygiety do tyłu pół oś chyba wypadła
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
uderzyłem przodem, wygiety do tyłu pół oś chyba wypadła
chciałbym wiedzieć czy przy cofnieciu sie koła do krawedzi nadkola mogło uszkodzić sie coś jeszcze oprócz wachacza. zawieszenie obniżone sztywne. nie mam fizycznej możliwości dokładnie go obejrzeć a chciałbym zrobić kosztorys. da się to ocenic?
nie trać czasu
-
- Gadatliwa bestia
Wątpię że da rady na oko ocenić co najbardziej ucierpiało, miej nadzieje że tylko wahacz
Ostatnio zmieniony śr sty 06, 2010 22:00 przez gracek1906, łącznie zmieniany 1 raz.
- ŁukaszMan
- Użytkownik
- Kontakt:
to powiem ci kolego tak:
w zeszłą zimę załatwiłem sobie koło o krawężnik. Tak sie złożyło ze prawie mi do środka weszło. Do wymiany miałem wahacz, przegub, no i końcówkę drążka wraz z drążkiem. A później okazało sie również że przy uderzeniu ucierpiała skrzynia bo podczas jazdy wysypała sie satelitka z mech różnicowego.
No a co tam u ciebie bedzie to już się okaże jak zajrzysz pod auto.
w zeszłą zimę załatwiłem sobie koło o krawężnik. Tak sie złożyło ze prawie mi do środka weszło. Do wymiany miałem wahacz, przegub, no i końcówkę drążka wraz z drążkiem. A później okazało sie również że przy uderzeniu ucierpiała skrzynia bo podczas jazdy wysypała sie satelitka z mech różnicowego.
No a co tam u ciebie bedzie to już się okaże jak zajrzysz pod auto.
nie poszło koło na silnik tylko do tyłu. wystaje na zewnatrz prawie jak przedtem stoi pionowo. ile moze wziąć laweciarz za przywózke 8km i może znacie jakiegoś po centralno zachodniej stronie warszawy
Ostatnio zmieniony czw sty 07, 2010 00:47 przez tnnt, łącznie zmieniany 1 raz.
nie trać czasu