Nie swieci sie kontrolka ESP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
ESP włączone -> przycisk ma kolor czerwony / nie wyswietla sie zadna kontrolka
ESP wyłączone -> przycisk ma kolor bursztynowy / pojawia sie kontrolka od ESP
ESP wyłączone -> przycisk ma kolor bursztynowy / pojawia sie kontrolka od ESP
Ostatnio zmieniony ndz sty 10, 2010 23:15 przez xxxPALUCHxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
pobieglem do samochodu sprawdzic co i jak..zeby rozwiac wszelkie watpliwosci...
PRZEPRASZAM wszystkich forumowiczów,których wprowadziłem w błąd...sprawdziłem raz jeszcze...
wklejam nawet zdjecie dla przykaldu
ESP wyłączone -> przycisk ma ROWNIEŻ kolor czerwony / pojawia sie kontrolka od ESP
PRZEPRASZAM wszystkich forumowiczów,których wprowadziłem w błąd...sprawdziłem raz jeszcze...
wklejam nawet zdjecie dla przykaldu
ESP wyłączone -> przycisk ma ROWNIEŻ kolor czerwony / pojawia sie kontrolka od ESP
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No to kiepsko. Zna ktoś dobry zakład we Wrocławiu elektromechaniki>?
Ostatnio zmieniony pn sty 18, 2010 08:38 przez roman_tyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Który to czujnik?
Witam,
Mam do wymiany czujnik przyspieszenia poprzecznego. Szukałem na forum numeru tego czujnika i raz pojawia się symbol 1J0 907 657 A, a innym razem 1J0 907 651 A. Znalazłem na jakimś niemieckim forum fotki tych czujników i opis ale w j. niemieckim. Czy ktoś z was wie, który to przyspieszenia poprzecznego?
pierwsze ma opis: Drehratensensor/Querbeschleunigungssensor, TN: 1J0 907 657 A
a drugie: Beschleunigungssensor, TN 1J0 907 651 A
Mam do wymiany czujnik przyspieszenia poprzecznego. Szukałem na forum numeru tego czujnika i raz pojawia się symbol 1J0 907 657 A, a innym razem 1J0 907 651 A. Znalazłem na jakimś niemieckim forum fotki tych czujników i opis ale w j. niemieckim. Czy ktoś z was wie, który to przyspieszenia poprzecznego?
pierwsze ma opis: Drehratensensor/Querbeschleunigungssensor, TN: 1J0 907 657 A
a drugie: Beschleunigungssensor, TN 1J0 907 651 A
dzięki, najważniejsze, że wiem że ten mniejszy to przyspieszenia poprzecznego, dokopałem się do niego dzisiaj i próbowałem go wyciągnąć ale ciężko to zrobić, w końcu się poddałem ale co dziwne lampka esp już się nie zapala, włączałem kilkakrotnie zapłon żeby się upewnić czy nie jednorazowa sprawa i nie. może coś się obluzowało i nie trzeba wymieniać czujnika, no zobaczymy, dzięki za odpowiedźgreg pisze:czujnik zmiany obrotówslaveus pisze:1J0 907 657 Aczujnik przyspieszenia dla 4motionslaveus pisze:1J0 907 651 A.