Nie da sie otworzyć bagażnika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie da sie otworzyć bagażnika
nie wiem co jest korzystałem normalnie z bagażnika dzisiaj pare razy i tym razem zamknal sie tak że trzyma go lewa strona a prawa niedoszła do końca , nie da się tego dopchać a szarpanie za klape też nic nie daje nie chciałbym czegoś urwać , jest jaka opcja awaryjna żeby otworzyć bagażnik?? próbowałem pchać go od środka ale też nie chce ruszyc ehh:/
kolego i ja miałem taki problem ale mnie jakos udało sie otworzyć.
włożyłem kluczyk do zamka i przekręcając nim szarpałem za klamkę bagażnika, i uf udało sie otworzyć. rozebrałem zameczek i okazało sie że sprężynka w nim jest jakaś taka....jakby zardzewiała, przesmarowałem cały zameczek smarem w spreju i na razie wszystko lata git. spróbuj mocniej szarpnąć, może sie uda...powodzonka
włożyłem kluczyk do zamka i przekręcając nim szarpałem za klamkę bagażnika, i uf udało sie otworzyć. rozebrałem zameczek i okazało sie że sprężynka w nim jest jakaś taka....jakby zardzewiała, przesmarowałem cały zameczek smarem w spreju i na razie wszystko lata git. spróbuj mocniej szarpnąć, może sie uda...powodzonka
Tak jak kolega wyżej pisze popróbuj kluczykiem a jak nie to zostaje zdemontowanie tapicerki i otwarcie od wewnątrz.Ale z tym to już trochę więcej roboty.Dziwi mnie że zablokował Ci się z jednej strony przecież zamek blokuje na środku klapę.A może coś przytrzasnąłeś i zamek nie może teraz puścić bo trzyma go opór klapy.
-
- Forum Master
to że trzyma z jednej strony to norma bo u mnie trzeba mocniej trzasnac aby ten bagaznik sie zamknal bo inaczej jest wlasnie tak jak teraz domkniety z lewej strony a z prawerj nie traczej nieprzyparzlo bo pakowalem rzeczy do bagaznika normalnie 10 minut pozniej je wyjmuje zamykam bagaznik ale sie niedomknal chcialem poprawic ale sie nieda otworzyc szarpie i nic .
-
- Forum Master
Z jednej strony ci domyka bagażnik się ?? To na bank jakiś bity ten twój golfer...Daro^^ pisze:to że trzyma z jednej strony to norma bo u mnie trzeba mocniej trzasnac aby ten bagaznik sie zamknal bo inaczej jest wlasnie tak jak teraz domkniety z lewej strony a z prawerj nie traczej nieprzyparzlo bo pakowalem rzeczy do bagaznika normalnie 10 minut pozniej je wyjmuje zamykam bagaznik ale sie niedomknal chcialem poprawic ale sie nieda otworzyc szarpie i nic .
-
- Forum Master