problem ze skrzynią czy sprzegło?? pomocy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- charubin18
- Mały gagatek
problem ze skrzynią czy sprzegło?? pomocy
witam. szukałem ale nic nie znalazłem. mam pytanie dotyczące sprzegła. czy ta łapa od sprzegła przy skrzyni ma byc opuszczona do samego dołu jak puszcze sprzegło?? bo u mnie jest tak ze tylko do połowy a kiedy zdejme linke i ruszam ta lape na sucho to do polowy jest lu7z a dopieru od polowy zaczyna wciskac sprzegło. docisk i sprzeglo wymienilem a sprzeglo zachowuje sie tak jak by pod koncem dopieru reagowało. co to moze byc?? sprzeglo nie jest hydrauliczne
Ostatnio zmieniony wt sty 19, 2010 01:25 przez charubin18, łącznie zmieniany 1 raz.
http://datingsidorsingel.com/
- charubin18
- Mały gagatek
- Paweł Marek
- V.I.P.
- charubin18
- Mały gagatek
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jeśli auto sie ślizga, nie ma kopa, nie pali papcia.. to sprzęgło jest na dojechaniu... Sam zmieniałem sprzęgło.. Roboty dość dużo.. ale auto odrazu ma wygar na starcie :)
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
- charubin18
- Mały gagatek
ja pisałem Ci o lince , nie napisałeś jaką masz , tylko że nowa , nowa linka z samoregulacją jak jest źle założona lub kiepskiej jakości to może robić problemy , raz gościu założył i zapomniał zdjąć z niej blokadę i robiła problemy , tak samo nie wiadomo czy sprzęgło jest dobrze założone , ja natomiast zainteresował bym się najpierw linką
- charubin18
- Mały gagatek
a czy ktos wie jak odblokowac ta linke? fotki jakies lub wskazowki
Ostatnio zmieniony wt sty 19, 2010 12:44 przez charubin18, łącznie zmieniany 1 raz.
http://datingsidorsingel.com/
charubin18, na lince jest taka biała plastikowa opaska i trzeba ją odpiąć od tej puszki na lince przy skrzyni, ale to nie to raczej.
Linkę możesz sprawdzić ciągnąc ją do góry w miejscu w któeym jest mocowana przy skrzyni - powinna łapać po około 2 cm.
Jeśli sprzęgło łapie wysoko to raczej nic strasznego (możesz mieć cieńszą tarczę niż wcześniej, pozatym tarcza musi się ułożyć), natomiast jeśli łapie przy podłodze to jest problem z popychaczami, łapą, lub tarczą która naciska na docisk.
Linkę możesz sprawdzić ciągnąc ją do góry w miejscu w któeym jest mocowana przy skrzyni - powinna łapać po około 2 cm.
Jeśli sprzęgło łapie wysoko to raczej nic strasznego (możesz mieć cieńszą tarczę niż wcześniej, pozatym tarcza musi się ułożyć), natomiast jeśli łapie przy podłodze to jest problem z popychaczami, łapą, lub tarczą która naciska na docisk.
Ostatnio zmieniony wt sty 19, 2010 13:18 przez t0mal, łącznie zmieniany 2 razy.